ΕΟΕ-ΕΦΙΠ-ΕΛΟΚ: Μετά την Ποντίδα-Γερόλυμπου και ο Π. Χονδροματίδης παραβίασε την απόφαση 18μηνης στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας του! (pics-vid) | piperata.gr Skip to main content

ΕΟΕ-ΕΦΙΠ-ΕΛΟΚ: Μετά την Ποντίδα-Γερόλυμπου και ο Π. Χονδροματίδης παραβίασε την απόφαση 18μηνης στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας του! (pics-vid)

Μετά την ευθεία παραβίαση της υπ’ αριθμόν 27/2020 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ., η οποία επέβαλε 18μηνη στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας όλων των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας Καράτε, από την έκπτωτη πρόεδρο της ΕΛΟΚ Εμμανουέλλα Ποντίδα (συζύγου του μέλους της Ε.Ο.Ε. Γεωργίου Γερόλυμπου), η οποία παραβιάζοντας τους όρους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επρόκειτο να ήταν λαμπαδηδρόμος (αν δεν το αποκάλυπτε εγκαίρως το PIPERATA.GR), ακόμη ένα έκπτωτο μέλος της καθαιρεμένης διοίκησης της ΕΛΟΚ, ο Παναγιώτης Χονδροματίδης, παραβίασε κατάφωρα την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, συμμετέχοντας σε αθλητική δραστηριότητα.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα (βίντεο και φωτογραφικό υλικό) που φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα PIPERATA.GR, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που παρευρέθηκαν στην επίμαχη αθλητική δραστηριότητα, ο «εξ απορρήτων του Γερόλυμπου», πάλαι ποτέ πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ, δεξί χέρι της κυρίας Ποντίδα, Παναγιώτης Χονδροματίδης, στις 7 Μαρτίου 2020, παραβίασε απροκάλυπτα και με θρασύτητα την υπ' αριθμό 27/30-1-2020 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ., η οποία του επέβαλε 18μηνη στέρηση της φιλάθλου ιδιότητος, απονέμοντας ζώνες σε μικρούς αθλητές του Shito Ryu Karate.

Φυσικά, εκτός από τον κ. Χονδροματίδη, ευθύνη φέρει και ο αθλητικός σύλλογος μαχητικών τεχνών «Δίαλλος», που τον κάλεσε και του επέτρεψε να απονέμει ζώνες σε αθλητές!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες ντοκουμέντα του PIPERATA.GR, που ακολουθούν, όπου ο Παναγιώτης Χονδροματίδης, γράφοντας στα «παλαιότερα των υποδημάτων του» την ΕΦΙΠ και την ΕΟΕ, οι οποίες υποτίθεται ότι του στέρησαν τη φίλαθλη ιδιότητα του για 18 μήνες, επιδεικτικά απονέμει -σε άξιους μικρούς αθλητές- ζώνες, φέροντας κιόλας (παρά την ποινή) την ιδιότητα του αρχηγού του Shito Ryu Karate Ελλάδας! 

 

 

https://youtu.be/G4VCvOl93Os

ΥΓ.: Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα PIPERATA.GR μετά την αποκάλυψη μας για την αίτηση και την έγκριση να συμμετέχει η κυρία Εμμανουέλα Ποντίδα - Γερόλυμπου στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, η διοίκηση της ΕΟΕ διέταξε εσωτερική έρευνα για να βρει τι συνέβη και ποιος είχε επιτρέψει την παραβίαση των όρων συμμετοχής, καθώς η εν λόγω τιμωρημένη, τυγχάνει και σύζυγος του μέλους της ΕΟΕ, Γιώργου Γερόλυμπου. Μάλιστα, ακόμη και να μην είχε ματαιωθεί η λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους ελέω πανδημίας κορωνοϊού, οι καθ' ύλην αρμόδιοι της ΕΟΕ είχαν μπλοκάρει τη συμμετοχή της μετά το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα, ζητώντας να επιστρέψει κατεπειγόντος τη δάδα και τη στολή της λαμπαδηδρόμου. 

ΥΓ.(2): Τα PIPERATA.GR ευελπιστούν μετά από τη νέα αποκάλυψη μας, οι καθ' ύλην αρμόδιοι της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. να λάβουν αυστηρότερα μέτρα και ποινές, προκειμένου έτσι να διασώσουν το κύρος του πειθαρχικού οργάνου και της ΕΟΕ. 

https://www.piperata.gr/2020/03/09/emmanouela-pontida-gerolybou-i-efip-…

https://www.piperata.gr/2020/03/08/apoklistiko-me-synodia-apo-bravous-m…

https://www.piperata.gr/2020/02/05/apoklistiko-pliris-dikeosi-tou-piper…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV