Παραπολιτικά

Έλεος: Ο Άδωνις πήγε με κουστωδία σε σούπερ μάρκετ, κάνοντας αυτό που απαγόρευσε από τους πολίτες! (vid)

Απίθανα πράγματα… Ως γνωστόν και πολύ σωστά, η κυβέρνηση αποφάσισε «κοντρόλ εισόδου» στα σούπερ μάρκετ, ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός, προς αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοΪού.

Οι επιδημιολόγοι, άλλωστε, ήταν αυτοί που συνέστησαν κάθε καταναλωτής και εργαζόμενος να αντιστοιχεί ανά δέκα τετραγωνικά μέτρα, μέσα στα σούπερ μάρκετ, κρατώντας αποστάσεις δύο μέτρων, ο ένας από τον άλλον.

Η απόφαση αυτή, λοιπόν, εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης, όπου υπουργός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτσι, ο Άδωνις αποφάσισε να προσέλθει για δειγματοληπτική αυτοψία, ώστε να στείλει και το σχετικό μήνυμα στους πολίτες, αρχής γενομένης σήμερα (Δευτέρα 16/3), όπου επισκέφθηκε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στη Νέα Χαλκηδόνα.

Έλα που όμως, πρώτος αυτός καταστρατήγησε πλήρως και ανεύθυνα το περιοριστικό μέτρο, καθώς εισήλθε στο εσωτερικό του εν λόγω σούπερ μάρκετ ακολουθούμενος από κουστωδία συνεργατών και δεκάδων ρεπόρτερ και δημοσιογράφων, προκειμένου να καταγραφεί και να εκπέμψει τηλεοπτικά η «αυτοψία» του… Φυσικά και με τις σχετικές δηλώσεις του μετά, ακόμη και live σε πρωινές εκπομπές αγαπημένων του καναλιών και παρουσιαστών…

Όμως, εκείνη την ώρα αυτό που έβλεπαν στους δέκτες τους καθηλωμένοι -λόγω των μέτρων- στα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών ήταν… δεκάδες ανθρώπους να συνωστίζονται σε ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα! Κι αυτό σε live τηλεοπτική μετάδοση!

Και για του λόγου το αληθές, δείτε ιδίοις όμασι το βίντεο – ντοκουμέντο που ακολουθεί…

 

Κοινοποιήστε το άρθρο:
One comment
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + fifteen =