Οι top εταιρείες synthesizer Moog και Korg προσφέρουν δωρεάν τις ψηφιακές εφαρμογές τους | piperata.gr Skip to main content

Οι top εταιρείες synthesizer Moog και Korg προσφέρουν δωρεάν τις ψηφιακές εφαρμογές τους

Ένα μουσικό δώρο για τη μετάδοση της θετικής ενέργειας, της δημιουργικότητας και της εκφραστικότητας, αποφάσισαν να κάνουν οι κορυφαίες εταιρείες παραγωγής synthesizer Moog και Korg καθώς ανακοίνωσαν ότι παρέχουν δωρεάν τις δημοφιλείς ψηφιακές εφαρμογές τους για iOS και Android, γα να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας κατα τη διάρκεια της καραντίνας.

Η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται να προκαλεί ένα συναίσθημα φόβου σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς οι κυβερνήσεις των διαφόρων χωρών ενθαρρύνουν την αυτοαπομόνωση.

Οι δύο κορυφαίες εταιρείες synthesizer, η Moog και η Korg, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν δωρεάν και για ορισμένο χρονικό διάστημα κάποιες από τις εφαρμογές τους ώστε να βοηθήσουν τους μουσικούς να μείνουν θετικοί και δημιουργικοί ακόμα και απ' το σπίτι αλλά και να σκοτώσουν, αν μη τι άλλο, τη βαρεμάρα της αυτοαπομόνωσης.

Η εφαρμογή Minimoog Model D της Moog που είναι διαθέσιμη για iOS και η εφαρμογή iKaossilator της Korg, που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, είναι ελεύθερες για κατέβασμα από σήμερα.

Η Moog περίγραψε την κίνηση ως ένα «δώρο για τη μετάδοση της θετικής ενέργειας, της δημιουργικότητας και της εκφραστικότητας. Μια ευκαιρία για να χαμηλώσουμε ρυθμούς, να εκτιμήσουμε την έμφυτη δύναμή μας και να ζήσουμε την ξεσηκωτική δύναμη του ήχου».

https://twitter.com/moogmusicinc/status/1238583287511224327?ref_src=tws…

Παράλληλα, η Korg δήλωσε: «Με πολλούς ανθρώπους να θέτουν στους εαυτούς τους σε αυτοαπομόνωση και να εργάζονται από το σπίτι, θελήσαμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε λίγο τον χρόνο σας».

https://twitter.com/billboard/status/1239705281870823427?ref_src=twsrc%…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.