Ο Πολάκης έκανε την αρχή... Που είναι οι άλλοι γιατροί-βουλευτές; Κρύβονται; | piperata.gr Skip to main content

Ο Πολάκης έκανε την αρχή... Που είναι οι άλλοι γιατροί-βουλευτές; Κρύβονται;

Για τον Παύλο Πολάκη, μπορείς να γράψεις και να πεις πολλά. Καλά και κακά. Όμως, είναι αληθινός. Γνήσιος. Αυθόρμητος και ειλικρινής. Προ πάντων έχει ευσυνειδησία και είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ασφαλώς, μπορεί να θυμηθείς, πάμπολλα από την επιτυχημένη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, αλλά και από την ενοχλητική έως και «κακή», άστοχη πολλές φορές, συμπεριφορά του, εντός και εκτός Βουλής. Όμως, στην κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, πάντα δηλώνει... παρών! Είναι εδώ! Εν αντιθέσει, με άλλους βουλευτές, ιατρούς στην προκειμένη, που κρύβονται...

Βγήκε λοιπόν και δήλωσε τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση!

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης πρόταξε την ειδικότητά του, ως χειρουργός - εντατικολόγος και δήλωσε διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, προκειμένου να συνδράμει σε βάρδιες ανά βδομάδα, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι άλλοι γιατροί της Βουλής; Που είναι; Τι κάνουν; Μόνο για το... παραδάκι; 

Τα PIPERATA.GR καλούν τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να ζητήσουν δημοσίως την εθελοντική διάθεση των βουλευτών -γιατρών τους, πλην όσων μπορεί να ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV