Παραπολιτικά

Αντώναρος: Σφοδρή κριτική για την «εξαφανισμένη εκλεγμένη πολιτική ηγεσία, πλην πρωθυπουργού»!

Επικοινωνιακές στρακαστρούκες χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον νέο κορωνοϊό.

Παράλληλα, ο κ. Αντώναρος καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ειδικότερα, κάνει λόγο για τη βουβή οργή του, για τις φιοριτούρες των επώνυμων, την ανυπακοή των «ανόητων συμπολιτών», όπως τους αποκαλεί, καθώς και για την εξαφάνιση της εκλεγμένης πολιτικής ηγεσίας.

Επιπλέον, χαρακτηρίζει επικοινωνιακά ανεπαρκή τον λοιμοξιωλόγο και εκπρόσωπο του υπουργείο Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ χαρακτηρίζει «συμπαθή τον πρώην δήμαρχο», υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αντώναρου

«Το έχω πει και το ξαναλέω:

Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύθηκαν και βρήκαν την υγειά τους.

Δεν χρειάζονται χειροκροτήματα για επικοινωνιακές στρακαστρούκες.

Άλλα χρειάζονται:

  • Εξασφάλιση του απαραίτητου αναλώσιμου και τεχνικού υλικου ( όσο κι αν κοστίζει)
  • Ενίσχυση με άμεση προσληψη γιατρών και νοσηλευτών σε μερικές χιλιαδες με δέσμευση για μονιμοποίηση χωρις ναι μεν αλλά.
  • Επανενεργοποίηση συνταξιουχων γιατρών και νοσηλευτών που ειναι σε θεση να προσφέρουν.
  • Ταχύρρυθμη μετατροπη μεγάλων δημόσιων χώρων ( Ζαππειο, Ολυμπιακό χωριο, Ταεκβοντο, εκθεσιακα κέντρα αεροδρομιου κ Λ. Κηφισίας) σε νοσοκομεθα ανάγκης όπως γίνεται παντου. Ποιος τους εμποδίζει. Με ΠΝΠ να περάσει το ιδιοκτησιακό καθεστώ προσωρινά στο δημόσιο.
  • Κινητοποίηση φοιτητών ιατρικής και νοσηλευτικης. Γιατι δεν το αποφασίζουν;
  • Αμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων, κεντρων υγείας και διαγνωστικών κέντρων και υπαγωγή τους σε ενιαία διοικηση και συντονισμό.
  • Αμεση αντικατασταση της ανεπαρκούς, ανυπαρκτης και επιστημονικά άσχετης ηγεσίας του ΕΟΔΔΥ.

Μόνο τότε, κι αφού γίνουν όλα αυτά -όσον αφορά εμένα, αλλά και πολλούς άλλους, που συντονιζόμαστε σε δίκτυο πρωτοβουλίας πολιτών πρώτος -εγώ- θα βγω και θα καλέσω σε ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ( ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ;

ΥΓ.: Ευχαριστώ που διαβάσατε αυτή την ανάρτηση. Σας καλώ όμως να την κάνετε SHARE. Για να ακουστούμε ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.»

Κοινοποιήστε το άρθρο:
One comment
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × four =