Κορωνοϊός: Μητροπολίτες ετοιμάζουν «αντάρτικο» - Ο Κυθήρων συνελήφθη γιατί άνοιξε εκκλησίες! | piperata.gr Skip to main content

Κορωνοϊός: Μητροπολίτες ετοιμάζουν «αντάρτικο» - Ο Κυθήρων συνελήφθη γιατί άνοιξε εκκλησίες!

Ο μητροπολίτης Κυθήρων συνελήφθη και κρατείται προς το παρόν από την αστυνομία, ενώ έγιναν αναφορές και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες λόγω απαγόρευσης, ώστε να ενημερωθεί άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη η δικογραφία κατά του μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, για παράβαση των περιοριστικών μέτρων, λόγω επιδημίας του κορωνοιού, συντάχθηκε, ενώ αναμένεται να σταλεί στον Εισαγγελέα.

Ειδικότερα, ο μητροπολίτης Κηθύρων, αγνόησε όλα τα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμών και άφησε τις πόρτες του Μητροπολιτικού Ναού του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων ανοικτές, με τις καμπάνες να χτυπούν και να καλούν τους πιστούς να προσέλθουν για τη λειτουργία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δήμαρχος Κυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης, αναφέρει πως και την Παρασκευή (20/3) στα Κύθηρα έγιναν λειτουργίες σε δύο εκκλησίες, όπου στη μία χοροστάτησε ο ίδιος ο μητροπολίτης Σεραφείμ.

Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PIPERATA.GR, το οποίο ήδη σας είχε ενημερώσει, κι άλλοι μητροπολίτες έχουν επιλέξει το «αντάρτικο», επιδιώκοντας τη σύλληψη τους, κάτι που μένει να δούμε αν όντως θα ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε ο Σεραφείμ, είτε από αυτή την Κυριακή (22/3), είτε τις επόμενες ημέρες, ειδικά τις Άγιες της Μεγάλης Εβδομάδας.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV