Σύμφωνα με πληροφορίες Θωμαϊδη: «Ο Μαρινάκης χαίρει άκρας υγείας»! (pic) | piperata.gr Skip to main content

Σύμφωνα με πληροφορίες Θωμαϊδη: «Ο Μαρινάκης χαίρει άκρας υγείας»! (pic)

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 21 Μαρτίου, το blog του Κυριάκου Θωμαϊδη, αναφέρεται στο αποκλειστικό δημοσίευμα του PIPERATA.GR, γράφοντας ότι «χαίρει άκρας υγείας ο Βαγγέλης Μαρινάκης».

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Tο PIPERATA.GR, άλλωστε, με κάθε επιφύλαξη είχε μεταδώσει την πληροφορία περί επιδείνωσης της υγεία του εφοπλιστή - μιντιάρχη.

Μάλιστα, η πληροφορία ήταν από άνθρωπο του περιβάλλοντος του και για αυτό το δημοσίευμα έφερε ερωτηματικό, ενώ είχαμε δεσμευθεί ότι θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ, έχοντας διασταυρώσει ή όχι την εν λόγω πληροφορία. Μέχρι στιγμής, πάντως, επισήμως δεν έχει υπάρξει διάψευση. 

Υπήρξε μόνο μία άτυπη και άκομψη (επιεικώς τη χαρακτηρίζω έτσι) αντίδραση, από πολύ στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλλά κι αυτή μέσω story στο Instagram (που δεν φαίνεται σε όλους και χάνεται εντός 24ωρου). Ούτε καν σε δημοσίευση ή ανάρτηση δεν υπήρξε διάψευση.

Όπως και να έχει, το PIPERATA.GR συνεχίζει το ρεπορτάζ και στον ιατρικό και νοσοκομειακό χώρο και για οτιδήποτε νεότερο από δικές του πληροφορίες θα επανέλθει.

Ακολουθεί το δημοσίευμα στο dikisports.blogspot.com και μαζί η ευχή του δημοσιογραφικού τιμ τού PIPERATA.GR, όντως να βρίσκεται στην προτελευταία ημέρα καραντίνας, καθώς ημερολογιακά αυτή ολοκληρώνεται την Δευτέρα (23/3). Και σε αυτές τις εξετάσεις, πραγματικά ευχόμαστε, όπως και σε κάθε άνθρωπο, το τεστ να δείξει ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.

Όπως προσωπικά και ανθρώπινα, εύχομαι ολόψυχα στον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιστρέψει στην καθημερινότητα του #μένουμε_σπίτι, αλλά απολύτως υγιής! 

Άλλο πράγμα η σκληρή κριτική και η αρπαγή... κι άλλο η ανθρωπιά!  

 

https://www.piperata.gr/2020/03/23/steni-synergates-marinaki-nikise-ton…

https://www.piperata.gr/2020/03/21/apoklistiko-koronoios-o-vangelis-mar…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV