Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δεν νοσεί, είναι εξαιρετικά καλά στην υγεία της! | piperata.gr Skip to main content

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δεν νοσεί, είναι εξαιρετικά καλά στην υγεία της!

Σύμφωνα με πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όντως επισκέφθηκε το Παστέρ, όπως αποκάλυψε το PIPERATA.GR, όμως αυτό έγινε για κάποια δουλειά, που δεν επιθυμεί -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- να εκμυστηρευθεί.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αλλά και άλλες πληροφορίες του PIPERATA.GR, η κυρία Βαρδινογιάννη είναι όντως εξαιρετικά καλά στην υγεία της και φυσικά τηρεί το... #μένουμε_σπίτι.

Βάσει πρωτοκόλλου, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και τα μέλη της οικογένειας της, αλλά και όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της, μετά το δείπνο του καθηγητή Δημόπουλου για την ονομαστική εορτή της συζύγου του -όπως αποκαλύψαμε- ανήμερα των Αγίων Θεοδώρων, πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και ασφαλώς να εφαρμόζουν την καραντίνα.

Όπως και να έχει, πάντως, το σημαντικό, κι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι χαίρει υγείας και δεν έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό.

Το PIPERATA.GR συνεχίζει τα real reportaz, κι εύχεται σε όσους νοσούν -χωρίς καμία ασφαλώς εξαίρεση- καλή και σύντομη ανάρρωση. Για τους δε υγιείς να παραμείνουν και το συντομότερο δυνατό όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην κανονικότητα για να κάνουμε επανεκκίνηση στη χώρα από την επομένη της πανδημίας του εφιαλτικού κορωνοϊού.    Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV