Ειρήνη Στεριανού: Από τις πασαρέλες του GNTM… στο θέατρο και τη showbiz! (pics) | piperata.gr Skip to main content

Ειρήνη Στεριανού: Από τις πασαρέλες του GNTM… στο θέατρο και τη showbiz! (pics)

Ειρήνη Στεριανού: Την γνωρίσαμε στο προηγούμενο GNTM. Και μπορεί να μην το κέρδισε, αλλά σίγουρα κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας.

Στην πορεία, η Ειρήνη Στεριανού κέρδισε πολλά περισσότερα πράγματα: αναγνωρισιμότητα, καμιά εκατοστή χιλιάδες followers στο ίνσταγκραμ, προτάσεις για ταινίες, φωτογραφήσεις, φήμη, χρήματα και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο - δυστυχώς τα θέατρα είναι κλειστά αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, αλλά πού θα πάει; Θα ανοίξουν και θα τα απολαύσουμε.

Η Ειρήνη πάντως, είναι πολλά περισσότερα απ' αυτά που βλέπεις σε μια φωτογραφία ή σε ένα τηλεοπτικό πλάνο. Μπορεί να μείνεις στην εμφάνισή της ή το υπέροχο χαμόγελό της, αλλά όσο της μιλάς, όσο τη γνωρίζεις, ανακαλύπτεις ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα γι΄ αυτήν: έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, είναι ένα κορίτσι με ανησυχίες, παλεύει για να γίνει μια καλύτερη ηθοποιός, «αποκρούει» κάθε λογής ανήθικες προτάσεις και προσπαθεί να σταθεί σταθερά στα πόδια της όχι απλά ως ένα ωραίο κορίτσι που πέρασε από ένα τηλεοπτικό σόου, αλλά ως μια έξυπνη γυναίκα που έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα στη σόουμπιζ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV