ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως το ζεύγος Τσίπρα γλίτωσε παρατρίχα από τον κορωνοϊό! | piperata.gr Skip to main content

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως το ζεύγος Τσίπρα γλίτωσε παρατρίχα από τον κορωνοϊό!

Όπως αποκάλυψαν τα PIPERATA.GR, στο περιβόητο -πλέον- δείπνο του ζεύγους Δημόπουλου σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς, προσβλήθηκαν με κορωνοϊό αρκετοί επιφανείς, μεταξύ αυτών και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ακαδημαϊκοί, τραπεζικοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακόμη και ένα γκαρσόνι.

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το PIPERATA.GR, ο Θάνος Δημόπουλος, μπορεί να προαλείφεται για υπουργός του Μητσοτάκη, ως διάδοχος του Βασίλη Κικίλια, εν τούτοις, ήταν και παραμένει ο προσωπικός παθολόγος του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρωθυπουργός, λοιπόν, είχε προσκληθεί μαζί με τη σύζυγό του στο επίμαχο δείπνο, το οποίο ο καθηγητής το παρέθεσε για την ονομαστική εορτή της συζύγου του Ντόρας (7 Μαρτίου 2020, κινητή εορτή Αγίων Θεοδώρων). 

Παρ' όλα αυτά, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας ειδοποίησε ότι δεν θα παραστεί, κι ευχήθηκε τηλεφωνικώς.

Ο πρώην πρωθυπουργός, φέρεται να το απέφυγε, αφενός γιατί είχε πληροφορηθεί ότι ο πρύτανης σκόπευε να μαζέψει ένα σωρό επιχειρηματίες, αλλά και κάμποσους νεο-μητσοτακικούς, κι αφετέρου σκέφθηκε να αποφύγει το συνωστισμό λόγω κορωνοϊού.

Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που δεν σκέφθηκαν όλοι οι άλλοι και ειδικά οι ακαδημαϊκοί γιατροί, οι οποίοι όχι μόνο πήγαν, αλλά αρκετοί κόλλησαν!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV