Αμόκ στα social media με τον… 26χρονο Τζο Μπάιντεν (pic) | piperata.gr Skip to main content
Αμόκ στα social media με τον… 26χρονο Τζο Μπάιντεν (pic)

Αμόκ στα social media με τον… 26χρονο Τζο Μπάιντεν (pic)

Χθες, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία.

 

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι η ορκωμοσία ή η πολιτική του Τζο Μπάιντεν που τράβηξαν τις προηγούμενες ημέρες την προσοχή των χρηστών αλλά οι φωτογραφίες από τα νιάτα του 78χρονου Δημοκρατικού.

 

 

ΤΙΚ ΤΟΚ

 

Οι χρήστες του TikTok και του Twitter έχουν τρελαθεί με τις φωτογραφίες του νεαρού Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν τζούνιορ, καθώς πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν.

 

 

 

«Καυτός» και «όμορφος»

 

Κάποιοι τον αποκάλεσαν «καυτό» και «όμορφο» ενώ ορισμένοι άλλοι έφτασαν στο σημείο να συγκρίνουν τον νεαρό Τζο Μπάιντεν με τον Captain America. Ακόμη και ο ηθοποιός Κρις Έβανς σχολίασε την ομοιότητα, αναρτώντας φωτογραφίες τους δίπλα δίπλα.

 

 

 

Σχολιάζοντας μια φωτογραφία στο Twitter, ένας χρήστης έγραψε: «Ο Τζο Μπάιντεν το 1967, σε ηλικία 25 ετών. Βασικά είναι ο Captain America» με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζο Μπάιντεν ήταν ‘καυτός’ σε ηλικία 25 ετών». Ένας τρίτος έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία με το κόκκινο μπλουζάκι τριγυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου». Τη φωτογραφία είχε ποστάρει ο ίδιος ο Μπάιντεν! Πρόκειται για μια φωτό που είχε ποστάρει ο Τζο Μπάιντεν την 1η Αυγούστου 2014 ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο λογαριασμό του στο Instagram ως αντιπροέδρου.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV