Έλενα Χριστοπούλου διαζύγιο: Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό μου (vid) | piperata.gr Skip to main content
Έλενα Χριστοπούλου διαζύγιο: Νιώθω ντροπή για τα όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό μου (vid)

Έλενα Χριστοπούλου διαζύγιο: Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό μου (vid)

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο διαζύγιο και σε όλα όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Καλλίτση, που της προκάλεσαν ντροπή.

 

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό show "Super Make Over" που τελικά δεν θα παρουσιάσει αλλά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην τη δούμε ξανά στην τηλεόραση.

 

έλενα χριστοπούλου

 

Έλενα Χριστοπούλου: Βλέπω πολύ ψευτιά στην τηλεόραση

Η τηλεόραση είναι η κοινωνία μας σε ένα κουτί! Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι βλέπω πολλή ψευτιά. Είχα συζητήσει για την παρουσίαση του Super Make Over. Tα κανάλια είναι εταιρείες. Προφανώς σκέφτηκαν να πάρουν ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Βusiness is Business. Έχω υπάρξει "δημοσιοσχεσίτισσα ” γιατί αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις. Το διαζύγιο με το GNTM ήταν για μένα βελούδινο.

 

Ελενα χριστοπούλου

 

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media είπε:

Προχθές μου έγραψε ένας τύπος στο instagram "είσαι σαύρα”. Έκανα delete και τελείωσε το πανηγύρι. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Σε βοηθάνε μόνο οι άνθρωποι που σ΄ αγαπάνε και είναι μετρημένοι σε μια παλάμη.

 

Έλενα Χριστοπούλου: Θέλω να μανατζάρω τον Καράβα!

Θα ήθελα να μανατζάρω τον Καράβα. Μου αρέσει σαν άντρας. Νιώθω ότι έχει μέλλον. Δεν θέλω να μανατζάρω κάποιο παρουσιαστή. Μου αρέσουν οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες. Δε μανατζάρω συνολικά τη Δανάη αλλά τα social της. Και δεν διάλεξα εγώ το πάνελ της Ηλιάνας. Την εικόνα της Ηλιάνας την έχω ναι. Η Ηλιάνα όσο περνάει ο καιρός καλυτερεύει στην εκπομπή και δένει με την ομάδα της.

 

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV