«Ετερος Εγώ»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας απαντά στις φήμες για το Netflix | piperata.gr Skip to main content
«Ετερος Εγώ»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας απαντά στις φήμες για το Netflix

«Ετερος Εγώ»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας απαντά στις φήμες για το Netflix

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, δημιουργός της σειράς «Έτερος Εγώ» απάντησε στις φήμες που θέλουν το δημοφιλές σίριαλ να συμπεριλαμβάνεται στις διαθέσιμες σειρές για προβολή του Netflix.

 

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε ότι η ελληνική παραγωγή ενδεχομένως να πάει στο Netflix.

 

«Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το “Έτερος Εγώ” στο εξωτερικό. Λόγω κορωνοϊού σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί» δήλωσε συγκεκριμένα μιλώντας σε εκπομπή του Star.

 

Αν και βρίσκεται στη διαδικασία για τον τρίτο κύκλο της σειράς που θα τιτλοφορείται «Νέμεσις», ο κ. Τσαφούλιας γύρισε πίσω στο χρόνο και μίλησε για το πέρασμά του από το σήριαλ: «Μας κρέμασε ο κομπάρσος και έκανα τον πορτιέρη στον πρώτο κύκλο της σειράς», προσθέτοντας:

 

«Έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορούμε να πράξουμε πρωτογενές υλικό μυθοπλασίας πάρα πολύ εύκολα. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι για να γίνονται δουλειές που δεν θα είναι από το εξωτερικό, είτε μεταγλωττίσεις, είτε διασκευές. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι έκανα ένα καλό θρίλερ, θα κάνω μόνο θρίλερ. Πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα και είμαι ανοιχτός σε νέα project, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες».

 

Έκπληξη προκάλεσε το όνομα του ηθοποιού που θα ήθελε να δει στον ρόλο του δολοφόνου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

 

«Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (σ.σ. Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης».

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV