Ανησυχία για τον διασωληνωμένο μοναχό από το Άγιο Όρος - Μεγάλο ενδιαφέρον από Τσιόδρα | piperata.gr Skip to main content
Άγιο Όρος

Ανησυχία για τον διασωληνωμένο μοναχό από το Άγιο Όρος - Μεγάλο ενδιαφέρον από Τσιόδρα

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο μοναχός από το Άγιον Όρος ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από συμπτώματα που ανέπτυξε ενόσω βρισκόταν στη μονή Αγίου Παύλου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria, πρόκειται για 85χρονο ο οποίος διακομίσθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο εκτατός στο «Παπανικολάου»και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ για περιστατικά Covid-19. Ο μοναχός έχει υποκείμενα νοσήματα και η κατάστασή του είναι μεν βελτιωμένη τις τελευταίες ώρες, αλλά παραμένει βαριά. Τα επόμενα 24ωρα εκτιμώνται ως εξαιρετικά κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον Τσιόδρα για την πορεία της υγείας του

 

Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον 85χρονο μοναχό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει επιδείξει και ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος επικοινώνησε ήδη αρκετές φορές με το νοσοκομείο ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV