Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αλλαγή στον διαιτητή VAR - Στη θέση του Εστέβες ο Ευαγγέλου | piperata.gr Skip to main content
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αλλαγή στον διαιτητή VAR - Στη θέση του Εστέβες ο Ευαγγέλου

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αλλαγή στον διαιτητή VAR - Στη θέση του Εστέβες ο Ευαγγέλου

O Μπρούνο Εστέβες, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, δεν κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι των «αιωνίων». Ετσι, η ΚΕΔ όρισε τον Άγγελο Ευαγγέλου να είναι ο διαιτητής του VAR.

 

Υπενθυμίζεται πως αλλαγή υπήρξε και στον βοηθό VAR την Παρασκευή (20/11) με τον Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) να παίρνει τη θέση του Φωτόπουλου (Αθηνών).

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League. Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.