ΚΚΕ: «Αθλιότητα Στεφανή η συμμετοχή του σε αντικομμουνιστική εκδήλωση» | piperata.gr Skip to main content
ΚΚΕ: «Αθλιότητα Στεφανή η συμμετοχή του σε αντικομμουνιστική εκδήλωση»

ΚΚΕ: «Αθλιότητα Στεφανή η συμμετοχή του σε αντικομμουνιστική εκδήλωση»

Με μια σκληρή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση για το ότι επιδιώκει «να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού», καλώντας την κυβέρνηση να αποσύρει τον εκπρόσωπό της από την αντικομμουνιστική εκδήλωση, διαφορετικά «η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη γι' αυτή την αθλιότητα».

 

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

 

 

«Η συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Α. Στεφανή, ως εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι, η οποία μάλιστα διανθίζεται με φρασεολογία από την εποχή των εκτελέσεων και των εξοριών, είναι απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη.

 

Φαίνεται ότι την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής έρχεται να καλύψει η παρουσία και η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε αυτήν την εκδήλωση, επιδιώκοντας να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού.

 

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι ο αντικομμουνισμός είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της καταστολής και της επίθεσης στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα.

 

Η κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπο της από αυτήν την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση διαφορετικά η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα.»

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV