Νέα βίντεο και φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τη στοχευμένη διάρρηξη στο PIPERATA.GR | piperata.gr Skip to main content
Βίντεο piperata

Νέα βίντεο και φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τη στοχευμένη διάρρηξη στο PIPERATA.GR

Το PIPERATA.GR φέρνει στο φως της δημοσιότητας τρία νέα βίντεο (συν το ένα ήδη δημοσιευμένο), καθώς και φωτογραφίες από την στοχευμένη διάρρηξη στα γραφεία μας.

 

Γράφει η Δημοσιογραφική Ομάδα του PIPERATA.GR

 

Οι δράστες (δύο γυναίκες και ένα άντρας) που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις αρχές, συνελήφθησαν την ώρα που έφευγαν, έχοντας υπεξαιρέσει σοβαρά έγγραφα της εταιρείας και του PIPERATA.GR, καθώς και προσωπικά αρχεία του δημοσιογράφου και εκδότη Πάρι Κουρτζίδη, από άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν με επίσημη αναγγελία από την GRANTE Security.

3

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τα αδικήματα διάρρηξης, υπεξαίρεσης και διατάραξης οικιακής ειρήνης, αναμένεται να κατηγορηθούν και για αδικήματα περί προσωπικών δεδομένων, υπεξαίρεσης ηλεκτρονικών αρχείων και Η/Υ, φθοράς ξένης περιουσίας κ.ά.

 

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δύο εκ των δραστών είναι δικηγόροι (ένας άνδρας και μια γυναίκα) και μάλιστα ο ένας είναι αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου μεγάλης πόλης, στο άκουσμα της οποίας ευλόγως οι συνειρμοί παραπέμπουν σε πολύκροτες υποθέσεις που διερευνούν το PIPERATA.GR και προσωπικά ο εκδότης του!

 

Το σκανδαλώδες της υπόθεσης είναι ότι τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι το ίδιο κιόλας βράδυ, παρότι η μία δεν είναι δικηγόρος, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από πουθενά σε περιπτώσεις αυτόφωρης διαδικασίας. 

 

Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο - ντοκουμέντα, η διάρρηξη έγινε, όχι από την κεντρική είσοδο του ορόφου όπου βρίσκονται τα γραφεία του PIPERATA.GR, αλλά από δευτερογενή πόρτα, στην οποία βρήκαν πρόσβαση μέσω του ακριβώς από πάνω ορόφου, όπου στεγάζεται άλλη εταιρεία (ενοικίασης σκαφών)... Ήδη διερευνάται ο τρόπος με τον οποίο εισήλθαν στον όροφο αυτό, προκειμένου να «χτυπήσουν» από την πίσω πόρτα... η οποία όμως ήταν σφραγισμένη και έφερε παγίδες συναγερμού. 

6

Αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR λένε ότι αυτό έγινε κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης λαλίστατου υπουργού, ο οποίος συχνά – πυκνά δηλώνει φίλος πολύ γνωστού δημοσιογράφου – εκδότη.

7

Από τα παρακάτω βίντεο, αλλά και από το παραπάνω επίσημο report της GRANTE Security, καθώς και από τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα, αποδεικνύεται περίτρανα η παράνομη δράση των ταυτοποιημένων κατηγορουμένων, ενώ ευλόγως η διάρρηξη δεν δείχνει μόνο στοχευμένη, αλλά και καθοδηγούμενη (στημένη), αφού φαίνεται ολοκάθαρα ότι την στιγμή που επιλέγουν το ποια έγγραφα θα υπεξαιρέσουν, οι δύο δικηγόροι μιλούν διαρκώς στα κινητά τους τηλέφωνα με πιθανούς συνεργό/ούς ή και ηθικό/ούς αυτουργό/ούς. 

 

ΥΓ.: Περισσότερα για τις πληροφορίες – καταγγελίες που αφορούν σε πιθανή παρέμβαση υπουργού - υπουργών, προκειμένου να αφεθούν και οι τρεις ελεύθεροι παρά την αυτόφωρη διαδικασία και το ότι η τρίτη δράστης δεν είναι δικηγόρος, σύντομα από την στήλη PIPERATA ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV