Γεωργιάδης: Πανηγυρίζουμε που έχουμε 125 νεκρούς - Οι άλλοι τα πάνε χειρότερα! | piperata.gr Skip to main content
Γεωργιάδης: Πανηγυρίζουμε που έχουμε 125 νεκρούς - Οι άλλοι τα πάνε χειρότερα!

Γεωργιάδης: Πανηγυρίζουμε που έχουμε 125 νεκρούς - Οι άλλοι τα πάνε χειρότερα!

O Άδωνις Γεωργιάδης σε εμφάνισή του σε πρωινή εκπομπή, υποστήριξε όσον αφορά την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, ότι «έξω τα πάνε χειρότερα». 

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προχώρησε σε δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, παρά το γεγονός ότι η χώρα μέτρησε περισσότερους από 210 νεκρούς λόγω Covid-19 το σαββατοκύριακο και κατέγραψε νέο ρεκόρ με 540 διασωληνωμένους, εκείνος υποστήριξε ότι η χώρα τα πάει καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες.

 

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης δεν δίστασε να πανηγυρίσει για τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ για 103 θανάτους, όταν ρωτήθηκε για την ευθύνη της κυβέρνησης σχετικά με την ανεξέλεγκτη πορεία του νέου κορονοϊού καθώς φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις.

 

Ο κ. Γεωργιάδης, επικαλούμενος τον δείκτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους θανάτους ανά εκατομμύριο σε κάθε χώρα, ανεξάρτητα από τον πληθυσμό, επανέλαβε το αφήγημα της κυβέρνησης «έξω είναι χειρότερα».

 

«Η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα» είπε φωνάζοντας, γιατί το «Βέλγιο, μία από τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, είναι 12 φορές χειρότερα από τη χώρα μας».

 

Νωρίτερα, διάβασε στοιχεία του Σαββάτου κι ανέφερε πως το Βέλγιο κατέγραψε 1323 ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, ενώ η Ελλάδα 125 ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους. «Πανηγυρίζουμε όταν έχουμε 125 θύματα» τόνισε ο υπουργός απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο στον οποίο απάντησε και επανέλαβε μάλιστα το εξής: «Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε». «Σταμάτηστε την πτωματολογία, κι εμείς πονάμε γι' αυτούς που πεθαίνουν» πρόσθεσε.

 

Ακόμα, υποστήριξε πως «σαφώς υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, τα οποία ελπίζω να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Πρώτα από όλα σταμάτησε η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων» αλλά παραδέχτηκε πως «έχουμε δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θα θέλαμε για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την οικονομία».

 

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα και ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει – Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε»Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV