Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Για συνέδριο με συμμετοχή Τσιόδρα | piperata.gr Skip to main content
Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Για συνέδριο με συμμετοχή Τσιόδρα

Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Για συνέδριο με συμμετοχή Τσιόδρα

Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό Αθανασία Αγγελοπούλου Στο δείπνο του συνεδρίου του Economist για τη βιωσιμότητα του πλανήτη θα μιλήσει την επόμενη Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας θα μείνει στην Αθήνα για μία ημέρα, ωστόσο το πρόγραμμά του παραμένει μυστικό για λόγους ασφαλείας, καθώς πρόκειται για αρχηγό κράτους.

 

Στο συνέδριο, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα μιλήσουν ακόμα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αδελφός του Ανδρέας, καθώς και μέλη της κυβέρνησης.

 

Τις συζητήσεις θα απασχολήσει, όπως είναι φυσικό, και η πανδημία του κορωνοϊού και γι’ αυτό και έχει κληθεί να μιλήσει ο λοιμωξιολόγος Δημήτρης Τσιόδρας.

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει προσωπική άποψη για το θέμα, καθώς προσβλήθηκε και ο ίδιος από τον κορωνοϊό, όταν είχε αρχίσει να σαρώνει την Ευρώπη τον περασμένο Μάρτιο.

 

Ο 62χρονος μονάρχης του Μονακό ωστόσο πέρασε τη νόσο με ήπια συμπτώματα, χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του.

 

Γιος του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι, ο Αλβέρτος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γαλαζοαίματους του κόσμου, με πολυτάραχη ζωή και μυθική περιουσία.

 

Το 2011 παντρεύτηκε με τη Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια κολύμβησης Σαρλέν Γουίτστοκ, με την οποία έχει αποκτήσει δίδυμα, τη Γαβριέλα και τον Ζακ, που είναι σήμερα έξι ετών. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV