Αυτές είναι οι δουλειές των χρυσαυγιτών στη φυλακή για να βγουν πιο γρήγορα - Βοηθός νοσοκόμος ο Κασιδιάρης! | piperata.gr Skip to main content
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Αυτές είναι οι δουλειές των χρυσαυγιτών στη φυλακή για να βγουν πιο γρήγορα - Βοηθός νοσοκόμος ο Κασιδιάρης!

Επιασαν... δουλειά τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής εντός των φυλακών Δομοκού προκειμένου να μειώσουν την ποινή τους. 

 

Τον Οκτώβριο η ηγετική ομάδα του ναζιστικού μορφώματος καταδικάστηκε για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε βρίσκονται στις φυλακές Δομοκού αφού η εκτέλεση της ποινής τους είχε άμεσο χαρακτήρα.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πλειοψηφία των χρυσαυγιτών καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» οι πρώην βουλευτές έπιασαν δουλειά μέσα στη φυλακή. Αυτή είναι άλλωστε μία συνήθης τακτική καταδικασμένων που επιδιώκουν τη μείωση της ποινής τους.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη βιβλιοθήκη ενώ ο Κασιδιάρης εργάζεται ως βοηθός νοσοκόμος. Ο Παναγιώταρος δουλεύει στην καντίνα και ο Νίκος Μίχος ως κουρέας. Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης δουλεύει ως καθαριστής.

 

Αναλυτικά το δημοσιεύμα αναφέρει:

 

«Τώρα θα μου πείτε ποιος ασχολείται με τους φυλακισμένους Χρυσαυγίτες; Κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού καταδικασμένους για εγκληματικές ενέργειες, εάν δεν έκαναν διάφορες κινήσεις μέσα από τις φυλακές Δομοκού. Μαθαίνω λοιπόν ότι τελευταίως γίνονται αρκετά τηλεφωνήματα προς τα έξω τα οποία έχουν έναν σκοπό: Να παραμεριστούν τα πάθη και τα μίση όλων των ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν). Και ας βρίσκονται αυτοί στη φυλακή Δηλαδή αυτό που γίνεται τούτες τις ημέρες μέσα από τα κελιά των χρυσαυγιτών είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα του Κασιδιάρη προς τον Λαγό (στις Βρυξέλλες) καθώς και προς τους Κώνστα και Ζαφειρόπουλο του Εθνικού Μετώπου (πιο ακραίο κόμμα από το δικό του) για ένωση «εθνικιστικών» όπως τις ονομάζουν, δυνάμεων.

 

Με την ευκαιρία μαθαίνω ότι στις φυλακές, ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιωτόπουλος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή…hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… «Καραϊσκάκης») καθαριστής».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV