Εκτός Alpha η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Εκτός Alpha η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (pic-post)

Εκτός Alpha η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (pic-post)

Αποχωρεί από τον Alpha η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη. 

 

Με την παρουσιάστρια να μην συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Alpha, αρκετοί συνεργάτης της αποχώρησαν. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με μια συγκινητική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως και για εκείνη έφτασε η ώρα να πει το «αντίο» μετά από 8 χρόνια.

 

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου:

Με μια φωτογραφία μπροστά από τον καθρέφτη του άδειου καμαρινιού της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου γράφει χαρακτηριστικά: «Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα «φτου σου, κούκλα μου».

Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος με είδε σε όλα τα παραπάνω μεγέθη) και παρότι ο αντικατοπτρισμός δεν με ευχαριστούσε πάντα, ευτυχώς είχα τα κορίτσια @sinacheri, @olgalag, @vivian_rouvela & @charamikrou, που κάθε φορά που με έβλεπαν συννεφιασμένη γιατί το ρούχο δεν μπαίνει, μου έλεγαν χαμογελώντας «κάλε μη σκας, θα βρούμε άλλο!».

Εν ολίγοις, μέχρι να αποδεχθείτε τον εαυτό σας (που είναι πράγμα δύσκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι), φροντίστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αποδέχονται όπως ακριβώς είστε». 

 

 

elianaAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV