Άδωνις ο «ακάλυπτος», Γεραπετρίτης το «σιγουράκι» και η κλειστή πόρτα του Κυριάκου στο Μαξίμου… | piperata.gr Skip to main content
Γεραπετρίτης Άδωνις

Άδωνις ο «ακάλυπτος», Γεραπετρίτης το «σιγουράκι» και η κλειστή πόρτα του Κυριάκου στο Μαξίμου…

Πολλές φορές τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τους υπουργούς. Κατά καιρούς, την σχέση που έχουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικά, όταν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ξεφεύγουν από τα όρια που έχει βάλει το Μαξίμου, με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να ζητάει ακόμα και… παραιτήσεις.

 

Γράφει ο Σπύρος Νάννος

 

Τις τελευταίες ημέρες, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί ασχολούνται με τις δηλώσεις που έκαναν ο Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Γεραπετρίτης. Δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις ακόμα και στον απλό κόσμο, που μέσα στην καραντίνα ακούει τα… χειρότερα για την κατάσταση που βιώνει με τον κορωνοϊό.

 

Και το ερώτημα ήταν ένα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι λέει για αυτές τις δηλώσεις;

 

Ο πρωθυπουργός, σήμερα, στη Βουλή, απάντησε, όταν τον κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρα να το κάνει. Και επειδή δεν… αλλάζει, έδειξε ποιον στηρίζει. Ανοιχτά!

 

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Γεραπετρίτη. Προσέξτε! Χθες, συγκεκριμένα ΜΜΕ, που έχουν δείξει πως βρίσκονται στο «χαλάκι» του Μαξίμου, είχαν βγει στο αντάρτικο, λέγοντας πως ο υπουργός Επικρατείας χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Και αυτό φάνηκε σήμερα!

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε τα εξής: «…Αυτό που είπε το έχω πει και εγώ. Προφανώς θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Γι’ αυτό και τις διπλασιάσαμε. Οι ΜΕΘ όμως είναι η τελευταία γραμμή άμυνας αυτού του συστήματος. Κι αν δεν προνοήσουμε ώστε να πνίξουμε τη διασπορά του ιού νωρίτερα, με τα περιοριστικά μέτρα που έχουμε πάρει, όσες ΜΕΘ και να έχουμε δεν θα φτάνουν. Αυτό είπε ο κ. Γεραπετρίτης, αυτό είπα και εγώ».

 

Αντίθετα, για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρωθυπουργός ήταν… επικριτικός. Όχι προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά προς τον υπουργό του.

 

Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μόνο με σεμνότητα και ταπεινότητα, με εγκράτεια, με αυτοσυγκράτηση, χωρίς ακρότητες, με αυτοκριτική όποτε αυτή είναι επιβεβλημένη και με μία διαρκή επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι».

 

Ο πολιτικός «διαχωρισμός» σημαίνει πολλά. Ειδικά, σε όσους κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων. Ακόμα και μέσα στο Μαξίμου, όταν η πόρτα του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κλειστή…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV