Ζυγούρη vs Θάνος: «Ως πρόεδρος της ΕΛΟΠ μοίραζε αφειδώς χρήματα, αλλά για τη ψυχολογική υποστήριξη της κακοποιημένης ανήλικης αθλήτριας δεν βρήκε»! | piperata.gr Skip to main content
ΒΟΥΛΑ ΖΥΓΟΥΡΗ PIPERATA.GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζυγούρη vs Θάνος: «Ως πρόεδρος της ΕΛΟΠ μοίραζε αφειδώς χρήματα, αλλά για τη ψυχολογική υποστήριξη της κακοποιημένης ανήλικης αθλήτριας δεν βρήκε»!

Με αφορμή τις συνεχείς αποκαλύψεις, αλλά και τις δημόσιες αντιδράσεις διοικούντων ομοσπονδιών για βιασμούς ανηλίκων αθλητριών-αθλητών, η Ολυμπιονίκης της Πάλη και Γ.Γ. του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Ζυγούρη, μιλώντας αποκλειστικά στο PIPERATA.GR κατακεραυνώνει τον Κώστα Θάνο, πρώην πρόεδρο της ΕΛΟΠ.

 

Γράφει η Μαρία Ναυπλιώτη

Συγκεκριμένα, η κυρία Ζυγούρη, σχολιάζοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις του πάλαι ποτέ, επίσης, Ολυμπιονίκη της Πάλης και πρώην προέδρου της ομοσπονδίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να σώσει εαυτόν, ισχυρίστηκε ότι η δικηγόρος των γονέων της ανήλικης αθλήτριας διαπράττει ατόπημα, επειδή φέρνει ξανά στη δημοσιότητα την υπόθεση, επιβαρύνοντας έτσι τη ψυχολογική κατάσταση του μικρού κοριτσιού!.. Μάλιστα, είπε ότι η κακοποιημένη αθλήτρια γνωρίζει πως δεν έχει όλον αυτό τον καιρό καμία ψυχολογική υποστήριξη. Όμως, ο κ. Θάνος, δεν μας είπε, αφού το ξέρει αυτό τόσο καιρό, γιατί δεν φρόντισε ο ίδιος, ως κατ' ουσίαν αδιαλείπτως πρόεδρος, να παρέχει τα έξοδα που απαιτούνται για τον ψυχισμό του παιδιού; Γιατί δεν προέτρεψε τον επόμενο πρόεδρο στον οποίο έδωσε το "δαχτυλίδι", αλλά και τη σημερινή διοίκηση που φαίνεται να έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να εκλεγεί παράτυπα;».

 

Και σε ιδιαίτερα αυστηρό, αλλά απολύτως δικαιολογημένο ύφος, η κυρία Ζυγούρη, τόνισε:

«Ο κ. Θάνος και οι συν αυτώ, οι πρώην και οι νυν διοικούντες, που είναι σχεδόν όλοι τα ίδια πρόσωπα από το 2010,  ενώ μοιράζουν αφειδώς χρήματα, δεξιά και αριστερά, για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης του κακοποιημένου κοριτσιού δεν βρήκαν;».

 

Για να καταλήξει, μιλώντας στο PIPERATA.GR, η Ολυμπιονίκης της πάλης, Βούλα Ζυγουρή: «Είναι προφανές ότι ο κ. Θάνος υποκριτικά βγήκε στην ΕΡΤ. Για να μας δείξει επικοινωνιακά ένα ευαισθητοποιημένο πρόσωπο, που νοιάζεται για τη ψυχική κατάσταση του μικρού κοριτσιού, αλλά δεν σκέφτηκε, ούτε νοιάστηκε, να μη δώσει ωμά στη δημοσιότητα την περιοχή που διαμένει και πηγαίνει σχολείο η κακοποιημένη ανήλικη αθλήτρια. Λες και ήθελε να την καταδείξει και να τη στιγματίσει… Τι ήταν αυτό, μία έμμεση απειλή, όπως είπε η δικηγόρος κυρία Μαρούπα; Δεν θέλω να το πιστέψω! Λυπάμαι, όμως, όπως και να έχει, ειλικρινά! Είναι Ολυμπιονίκης! Οι δε δημοσιογράφοι τον άφηναν να λέει ότι θέλει; Η δικηγόρος των γονέων τον πείραξε, που επανέφερε το θέμα στη δημοσιότητα, με αφορμή την καταγγελία Μπεκατώρου, αλλά και την πλήρη αδράνεια των διοικούντων της ομοσπονδίας, αν όχι και την πρόθεση συγκάλυψης ή και αποσιώπησης του τραγικού συμβάντος;».     Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV