Πέραμα: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο του 81χρονου τον οποίο πυρπόλησαν αδίστακτοι ληστές | piperata.gr Skip to main content
Πέραμα: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο του 81χρονου τον οποίο πυρπόλησαν αδίστακτοι ληστές

Πέραμα: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο του 81χρονου τον οποίο πυρπόλησαν αδίστακτοι ληστές

Δύο ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του 81χρονου στο Πέραμα, οι δολοφόνοι έκαψαν το αυτοκίνητό του, στο Σχιστό, το οποίο και εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Αυγούστου στην ίδια περιοχή.

 

Γράφει ο Χάρις Κ. Λαμπρόπουλος

 

Όπως και στην περίπτωση της ανθρωποκτονίας του ηλικιωμένου, έτσι και τώρα, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από την πυροσβεστική για την πυρπόληση οχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού, στις 13:30 το μεσημέρι.

 

Από τις πινακίδες κυκλοφορίας διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο όχημα ανήκε στον 81χρονο, και το είχαν αποσπάσει οι δράστες αφού τον έσφαξαν και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού για να καλύψουν τα ίχνη τους, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αστυνομία ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

 

Το ίδιο έκαναν δύο ημέρες μετά και με το όχημά του για τον ίδιο λόγο. Στο μεταξύ ο ιατροδικαστής που προέβη στην νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο θάνατός του ηλικιωμένου, οφείλεται στο βαθύ τραύμα που είχε στον λαιμό, ενώ διαπίστωσε ένα ακόμη στον ώμο.  

 

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν οι δράστες της δολοφονίας να είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και για αυτό να έκαψαν το αυτοκίνητο, προκειμένου δηλαδή για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV