Νέο τηλεοπτικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κυριάκος μένει χωρίς σπίτι» (vid) | piperata.gr Skip to main content
Νέο τηλεοπτικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κυριάκος μένει χωρίς σπίτι»

Νέο τηλεοπτικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κυριάκος μένει χωρίς σπίτι» (vid)

Με ένα ευρηματικό σποτ που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολιάζει τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που για πρώτη φορά καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας.

 

 

«Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι» τιτλοφορείται το βίντεο και περιγράφει τι θα πάθει ο... Κυριάκος με το νέο νομοσχέδιο.

 

Η… ενόχληση Πέτσα

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ενοχλήθηκε από το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και αντέδρασε έντονα. Μεταξύ άλλων εγκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση για «λάσπη και προσωπικές ύβρεις», ενώ επανέλαβε τους ισχυρισμούς περί πλειστηριασμών επί ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ωστόσο ο κ. Πέτσας απέκρυψε το γεγονός ότι οι πλειστηριασμοί που είχαν γίνει δεν αφορούσαν τη λαϊκή κατοικία αλλά αυτούς που αφού φέσωσαν τις επιχειρήσεις τους και ζούσαν ζωή πλουσιοπάροχη.

 

Το σχόλιο Πέτσα έχει ως εξής:

 

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

 

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

 

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV