Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Γιατί απέρριψα το 1994 τον Μαραντόνα για τον Παναθηναϊκό» | piperata.gr Skip to main content
Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Γιατί απέρριψα το 1994 τον Μαραντόνα για τον Παναθηναϊκό»

Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Γιατί απέρριψα το 1994 τον Μαραντόνα για τον Παναθηναϊκό»

Κι όμως ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφτασε ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του σε ομάδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε ότι το 1994 ήταν αυτός που απέρριψε τον διάσημο συμπατριώτη του, εξηγώντας στην τότε διοίκηση τους λόγους που δεν επιθυμούσε την έλευσή του στον Παναθηναϊκό.«Εξαιτίας μου δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό, το 1994. Ο πρόεδρος (σ.σ.: ο Γιώργος Βαρδινογιάννης) μου είχε πετάξει το όνομα του σε μια ομιλία, του είχα πει όχι και του είχα εξηγήσει τους λόγους. Είχε περάσει πολλές περιπέτειες, αλλά δεν ήθελα να τον δούμε στο τέλος της καριέρας του σε αυτή την κατάσταση και ήταν πολύ ιδιαίτερος και δύσκολος στη συνεργασία. Δεν το μετάνιωσα. Γιατί ήθελα να έχω τον Μαραντόνα που θα έδινε ρεσιτάλ, γιατί τον αγαπούσα. Γι΄ αυτό το λόγο είχα πει όχι στον πρόεδρο», είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.
 

Στη συνέχεια ο «Ινδιάνος» πρόσθεσε και τα εξής: «Ήταν ο πιο μεγάλος παίκτης, η μεγαλύτερη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να μιλήσω για την κακή ζωή και τα ναρκωτικά. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν. Γιατί ήταν όλα σε ένα. Πανέξυπνος, γρήγορος, δυνατός αν και αρκετά κοντός και με ένα πόδι και κατέκτησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την αξία του. Θα πενθεί όλος ο πλανήτης».

 

Επίσης, ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος και πολύπειρος προπονητής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο) τόνισε ότι ο «Μαραντόνα χάρισε το χαμόγελο στον λαό της Αργεντινής».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV