ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Το ΕΣΥ εισέρχεται σε οριακή κατάσταση» | piperata.gr Skip to main content
ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Το ΕΣΥ εισέρχεται σε οριακή κατάσταση»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Το ΕΣΥ εισέρχεται σε οριακή κατάσταση»

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αργά το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου σχετικά με τη νέα δραματική αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Η σημερινή ανακοίνωση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Την ώρα που το ΕΣΥ εισέρχεται σε οριακή κατάσταση με τον αριθμό διασωληνωμένων πάνω από 100, η κυβέρνηση αδυνατεί να κατανοήσει ότι δεν είναι τα πάντα επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Είχε τον απαραίτητο χρόνο για να ενισχύσει το σύστημα υγείας και να προχωρήσει σε μια σειρά από απαραίτητα μέτρα σε όλους τους τομείς. Συνειδητά σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Το είδαμε στο άνοιγμα των σχολείων, στην απουσία μέτρων στους εργασιακούς χώρους, στις ντροπιαστικές εικόνες συνωστισμού εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά στις δημόσιες συγκοινωνίες».


Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι:

«Εδώ και τώρα απαιτείται η επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, η δωρεάν μαζική συνταγογράφηση των τεστ, η εμπλοκή της πρωτοβάθμιας υγείας και οι μαζικές μόνιμες προσλήψεις για τις ανάγκες του ΕΣΥ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση αποτελεί συνειδητό έγκλημα απέναντι στην κοινωνία».

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV