Κόλαφος κατά της αντιπολίτευσης ο Χρήστος Κέλλας: «Επιχειρούν να χρεώσουν τον αριθμό των νεκρών στην κυβέρνηση» | piperata.gr Skip to main content
Κόλαφος κατά της αντιπολίτευσης ο Χρήστος Κέλλας: «Επιχειρούν να χρεώσουν τον αριθμό των νεκρών στην κυβέρνηση»

Κόλαφος κατά της αντιπολίτευσης ο Χρήστος Κέλλας: «Επιχειρούν να χρεώσουν τον αριθμό των νεκρών στην κυβέρνηση»

Για «παγκόσμιο ρεκόρ» κάνει λόγο ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, που διακρίνει μέσα από την συνέντευξή του στα PIPERATA.GR (δείτε εδώ τη συνέντευξη) μια προσπάθεια που -όπως λέει– είναι «πρωτοφανής σε ολόκληρο τον κόσμο».  Λέει χαρακτηριστικά: «είναι παγκόσμιο ρεκόρ να προσπαθεί η αντιπολίτευση στην Ελλάδα να ρίξει τον αριθμό των νεκρών, να τους χρεώσει στην κυβέρνηση. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον υπόλοιπο κόσμο που είναι πολλοί περισσότεροι οι νεκροί αναλογικά».

 

«Δεν άκουσα ούτε μία επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, απευθυνόμενος σε όσους ασκούν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Θεωρεί μάλιστα «εύκολη κριτική», την «κριτική εκ των υστέρων», υπονοώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ –κυρίως– δεν προσφέρει τίποτα στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας και απλώς περιμένει να σχολιάσει κάθε τι που θα εξελιχθεί «στραβά»: «Επιδίδονται σε έναν διαρκή αρνητισμό, μία διαρκή αρνητική κριτική, χωρίς όμως μία συγκεκριμένη πρόταση. Από κει και πέρα, αν θέλετε να ασκήσετε κριτική εκ των υστέρων, γιατί δεν έγινε δύο μέρες ή τρεις μέρες νωρίτερα το lockdown… Εντάξει μπορείτε να το πείτε αλλά εκ των υστέρων, είναι εύκολη κριτική».

 

Ο Χρήστος Κέλλας, επιμένει πάντως στην «εμπιστοσύνη» και την «πίστη» της παράταξής του στους ιδιώτες της υγείας. Θεωρεί απολύτως δικαιολογημένες τις αντιρρήσεις που έχουν εκφραστεί στο πρόσφατο παρελθόν για την επίταξή τους λόγω covid και πιστεύει ότι η ιδιωτική υγεία έχει σημαντικό ρόλο συμπληρωματικά με το δημόσιο σύστημα υγείας: «…το ότι υπήρξαν κάποιες αντιρρήσεις, τις θεωρώ δικαιολογημένες και αφορούσαν συγκεκριμένα τεχνικά θέματα. Παραχωρήθηκαν τελικά οι δύο κλινικές Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Νομίζω ότι η ιδιωτική υγεία έχει σοβαρότατο ρόλο τον οποίο πρέπει να παίξει και σε συνεργασία με τη δημόσια υγεία. Βεβαίως ο πυλώνας του συστήματος υγείας είναι το ΕΣΥ αλλά από κει και πέρα και το ιδιωτικό σύστημα υγείας μπορεί να προσφέρει πολλά συμπληρωματικά στο δημόσιο σύστημα υγείας».

 

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ πάντως στέλνει και ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, σε ότι αφορά την τήρηση των κανόνων και των μέτρων κατά του συγχρωτισμού: «οι λογικοί άνθρωποι δεν θα συμμετέχουν σε ένα τέτοιο πάρτι», λέει με νόημα και την ελπίδα να φτάσουν τα λόγια του, τουλάχιστον στ’ αυτιά του κ. Πολάκη, του κ. Πάτση και του κ. Βερβεσού…

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV