Χαρδαλιάς: Παντελώς άδικα και αβάσιμα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ | piperata.gr Skip to main content
Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς: Παντελώς άδικα και αβάσιμα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ

Σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο απάντησε την Κυριακή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, βάσει τον οποίων υποστηριζόταν ότι ο ΕΟΔΥ χρησιμοποιεί παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Ο κ. Χαρδαλιάς, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, έκανε λόγο για «παντελώς άδικα και αβάσιμα δημοσιεύματα», ενώ υπεραμύνθηκε του ρόλου του ΕΟΔΥ και της συμβολής των επιστημόνων του στη μάχη κατά της πανδημίας.

 

«Ούτε διπλοί τρόποι καταγραφής κρουσμάτων υπάρχουν, ούτε δυσαρέσκειες και προβλήματα στις μεταξύ μας σχέσεις. Υπάρχει μόνο η κοινή μας αγωνία για την καθημερινή προάσπιση της δημόσιας υγείας, υπάρχει το κοινό μας άγχος για να προλάβουμε τα πάντα και παντού και υπάρχουν και οι δημιουργικές εντάσεις κάποιων στιγμών που συνοδεύουν κάθε ομάδα, κάθε οικογένεια, κάθε παρέα ανθρώπων που συναντιούνται στο πεδίο της κοινής τους μάχης. Όποιος έχει εργαστεί σε τέτοιες ομάδες για έναν κοινό στόχο, αυτό μπορεί να το καταλάβει καλά», σημειώνει με νόημα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

 

Και προσθέτει: «Οι στιγμές είναι δύσκολες και απαιτούν από όλους σοβαρότητα, προσήλωση στο στόχο και αποτελέσματα. Ο ΕΟΔΥ, οι επιστήμονες του, οι συνεργατες και εργαζόμενοι του είναι ήρωες της πρώτης γραμμής αυτής της πανδημίας. Όλοι εμείς της Πολιτικής Προστασίας το ξέρουμε και συνεχίζουμε μαζί τους τον αγώνα αδιαφορώντας για δημοσιεύματα και αναφορές που απλά επιχειρούν να προκαλέσουν εσωστρεφεια και ψήγματα δυσπιστίας και να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες πολίτες από τα πραγματικά δεδομένα αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης».

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

χαρδαλιάς
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV