ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δυσφορία στο Μαξίμου για τον Πέτσα – Εντονο παρασκήνιο και «καπέλωμα» του υπουργού | piperata.gr Skip to main content
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δυσφορία στο Μαξίμου για τον Πέτσα – Εντονο παρασκήνιο και «καπέλωμα» του υπουργού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δυσφορία στο Μαξίμου για τον Πέτσα – Εντονο παρασκήνιο και «καπέλωμα» του υπουργού

Μεγάλη δυσφορία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα στον οποίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε έναν – δύο ακόμη «φρουρούς».

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Είναι γνωστό ότι ο εκπρόσωπος δεν μπορεί να συντάξει ούτε μονόστηλο, γι’ αυτό και αποφασίστηκε ότι τα όποια κείμενα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ενημερωτικά δελτία δίδονται προς δημοσίευση και σπέκουλα στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, να έχουν πρώτα την έγκριση του πρωθυπουργικού γραφείου, δηλαδή των Δημήτρη Τσιόδρα και Γιάννη Βλαστάρη οι οποίοι συνεπικουρούνται από και έναν δύο νεότερους δημοσιογράφους.

 

Το γεγονός έχει ενοχλήσει σφόδρα τον κ. Πέτσα ο οποίος ούτως ή άλλως θέλει να φύγει «από ‘κει», όπως αναφέρει στον στενό του κύκλο, επιθυμία του είναι να πολιτευτεί. Σημειωτέον ότι πλέον δεν συμμετέχει σε πολλές από τις συσκέψεις του κ. Μητσοτάκη στις οποίες καλείται η Αριστοτελία Πελώνη, χωρίς βέβαια να τον ενημερώσει κανείς.  

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV