Συλλυπητήρια Πούτιν σε Ερντογάν για τα θύματα του σεισμού | piperata.gr Skip to main content
Συλλυπητήρια Πούτιν σε Ερντογάν για τα θύματα του σεισμού

Συλλυπητήρια Πούτιν σε Ερντογάν για τα θύματα του σεισμού

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα ανθρώπινα θύματα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός στην επαρχία της Σμύρνης όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

 

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, δεχθείτε τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια σε σχέση με τα ανθρώπινα θύματα και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός στην επαρχία της Σμύρνης» αναφέρεται στο τηλεγράφημα, του Ρώσου προέδρου.

 

Ο Ρώσος πρόεδρος εκφράζει επίσης την παράκληση του προς το Τούρκο πρόεδρο να μεταβιβάσει την συμπόνοια και την συμπαράσταση του στους οικείους και συγγενείς των θυμάτων ευχόμενος ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίσθηκαν από τον σεισμό.

 

Μήνυμα συμπαράστασης από την Αλβανία

 

Η Αλβανία είναι δίπλα στην Ελλάδα και την Τουρκία, τονίζει σε μήνυμά για τον σεισμό στη Σάμο, και ο Αλβανός πρόεδρος, Ιλίρ Μέτα.

 

«Ο αλβανικός λαός και εγώ είμαστε δίπλα στους φίλους λαούς της Τουρκίας και της Ελλάδας, και εύχομαι να αντιμετωπίσουν αυτήν τη δύσκολη κατάσταση και να ανακουφιστεί ο πόνος των οικογενειών που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Αλβανία θα είναι κοντά στις φίλες χώρες μας με όλα τα διαθέσιμα μέσα» έγραψε ο κ. Μέτα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV