Γνωρίζοντας τον Πάρι Κουρτζίδη

Αποφοιτώντας από το τμήμα πολιτικής επιστήμης και επικοινωνίας της Νομικής Σχολής Αθηνών και το «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» συνέχισε τις σπουδές του στο αγγλικό πανεπιστήμιο «Leicester», όπου και απέκτησε Master στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων και πολιτικοκοινωνικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, ενώ διηύθυνε περιοδικά των μεγαλύτερων ελληνικών εκδοτικών ομίλων. Με εξαιρετική επιτυχία διετέλεσε σύμβουλος έκδοσης στην Ελλάδα του μηνιαίου και του ετήσιου βρετανικού περιοδικού «Economist».

Ως εκδότης έχει ξεχωρίσει με τα περιοδικά «Tripaki» και «Red Believers», καθώς και με την free press εφημερίδα «Village Voice». Με παγκόσμια επιτυχία έχει στεφθεί η δίγλωσση έκδοσή του: «Ο γύρος του κόσμου μέσα από ήθη και έθιμα», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της «UNESCO».

Έχει παρακολουθήσει αναρίθμητους κύκλους σπουδών για τη δημοσιογραφία και την τεχνική της πολιτικής επικοινωνίας.

Είναι κάτοχος πτυχίων: τηλεπικοινωνιών ασυρμάτων μέσων, προπονητή ελληνορωμαϊκής πάλης και αυτοδύτη. Υπήρξε διακεκριμένος αθλητής των εθνικών ομάδων (εφήβων, νέων, ανδρών) στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη.

Διετέλεσε διευθυντής Επικοινωνίας και στρατηγικής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.) και μέλος της ειδικής Επιτροπής επί θεμάτων ΜΜΕ & Μάρκετινγκ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης.