Τραμπ: «Δώρο Θεού» που κόλλησα κορωνοϊό - Δωρεάν το φάρμακο της Regeneron (vid) | piperata.gr Skip to main content
Τραμπ: «Δώρο Θεού» που κόλλησα κορωνοϊό - Δωρεάν το φάρμακο της Regeneron

Τραμπ: «Δώρο Θεού» που κόλλησα κορωνοϊό - Δωρεάν το φάρμακο της Regeneron (vid)

Σε νέο βίντεο-διάγγελμα που ανάρτησε στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ, από τον περίγυρο του Λευκού Οίκου προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τον κορωνοϊό και τη νοσηλεία του.

 

Ξεκίνησε λέγοντας «φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζεται, είμαι ο αγαπημένος σας πρόεδρος», αναφέρθηκε στο διάστημα που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Για τη νοσηλεία του έκανε ειδική μνεία σε ένα συγκεκριμένο φάρμακο που του έδωσαν οι γιατροί, το φάρμακαο της Regeneron, για το οποίο είπε ότι μέσα σε τρεις μέρες ένοιωσε πολύ καλύτερα «όπως νοιώθω τώρα».

Επαίνεσε γιατρούς και σώματα ασφαλείας και συνέχισε λέγοντας πως «δεν καιγόμουν από πυρετό, αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα μου έδωσαν το Regeneron και ένοιωσα καλά αμέσως. Ηταν απίστευτο. Εχουμε και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος που ισχυρίστηκε πως σύντομα όσοι ασθένησαν θα θεραπευτούν γιατί σκοπεύει να προωθήσει την παραγωγή των δύο φαρμάκων που δεν έχουν την άδεια της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, την FDA.
 

«Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης» σημείωσε ο Τραμπ, ο οποίος… ισχυρίστηκε πως το γεγονός ότι κόλλησε κορωνοϊό ήταν ένα «δώρο Θεού».

«Θέλω να έχετε την ίδια θεραπεία που είχα κι εγώ και ένοιωσα καλά. Νομίζω ότι ήταν δώρο Θεού ότι μολύνθηκα από τον κορωνοϊό. Μολύνθηκα, άκουσα για το φάρμακο και είναι εκπληκτικό το πώς λειτούργησε», σχολίασε και υποσχέθηκε πως θα το διανείμει δωρεάν. Και στο τέλος φυσικά κατηγόρησε την Κίνα για άλλη μία φορά για την πανδημία.
 

ΒΙΝΤΕΟ:

 

8Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV