Σοκ στην Αχαΐα: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα στο σχολείο - Κατέρρευσε την ώρα της γυμναστικής | piperata.gr Skip to main content
Σοκ στην Αχαΐα: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα στο σχολείο - Κατέρρευσε την ώρα της γυμναστικής

Σοκ στην Αχαΐα: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα στο σχολείο - Κατέρρευσε την ώρα της γυμναστικής

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Αχαΐα. Ένας 9χρονος μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σχολείο.

 

Το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.

 

Το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου, μπροστά στα μάτια συμμαθητών και δασκάλων που είναι απαρηγόρητοι για τη μεγάλη απώλεια.

 

Η τραγωδία που συγκλονίζει την Αχαΐα έγινε το πρωί της Παρασκευής (09.10.2020). Ήταν 10:25 το πρωί και τα μαθήματα στο σχολείο γίνονταν κανονικά. Η τάξη του 9χρονου έκανε γυμναστική. Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που επρόκειτο να ακολουθήσει.

 

Ο μικρός μαθητής ήταν, σύμφωνα  ευδιάθετος. Ξαφνικά, όμως, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως μόλις το παιδί κατέρρευσε, στο σχολείο σήμανε συναγερμός. Οι δάσκαλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ στο σχολείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο.

 

Το πλήρωμα έδωσε μάχη για να επαναφέρει το μικρό αγόρι. Οι επανειλημμένες προσπάθειες από το πλήρωμα της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ δεν είχαν αποτέλεσμα και το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θοδωρής Μπαρής, αποκάλυψε ότι το αγοράκι είχε πρόβλημα υγείας και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.

 

«Το παιδάκι ήταν από τα Σκιαδά και πήγαινε σχολείο στο δημοτικό Σταυροδρομίου. Ήταν γεννημένο το 2012 και όπως πληροφορήθηκα αντιμετώπιζε κάποια καρδιακά θέματα υγείας.

 

Οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει βηματοδότη», τόνισε και πρόσθεσε πως όλοι στην περιοχή «είμαστε συγκλονισμένοι». Το παιδί μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του. «Το περιστατικό έχει βυθίσει το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα στη θλίψη. Εκφράζουμε τη θλίψη αλλά και τη συμπαράσταση στους γονείς του παιδιού, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου.

 

Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα» δήλωσε ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, πρόεδρος των δασκάλων και Νηπιαγωγών του Νόμου Αχαΐας.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV