Σε ξαπλώστρα της Νάξου βρήκε τη Σακελλαροπούλου το τηλεφώνημα Μητσοτάκη | piperata.gr Skip to main content
Σακελλαροπούλου

Σε ξαπλώστρα της Νάξου βρήκε τη Σακελλαροπούλου το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Είναι πραγματικά γελοία  κι επικίνδυνη η στάση των επικεφαλής του πολιτικού συστήματος  και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο σε συνεννόηση με τους  Γερμανούς για συνεκμετάλλευση ή για προσφυγή στη Χάγη που θα επικυρώσει τη συνεκμετάλλευση.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Την ώρα λοιπόν που το σύνολο των  Ενόπλων Δυνάμεων επιχειρεί στο Αιγαίο ευρισκόμενο κυριολεκτικώς με το δάχτυλο στη σκανδάλη  και ήδη εφαρμόζει το πρώτο στάδιο του πολεμικού σχεδίου με συνεχείς προειδοποιήσεις προς την άλλη πλευρά, η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κάνει διακοπές στη Νάξο και πηγαινοέρχεται στα Κουφονήσια. Χθες ο Μητσοτάκης, σύμφωνα  με πληροφορίες του piperata.gr,  ζήτησε  να την ενημερώσει δια ζώσης μετά τη συνεδρίαση του  ΚΥΣΕΑ κι εκείνη απάντησε μ΄ ένα  ξερό «ΟΧΙ»  επειδή την είχε  σηκώσει από τις ξαπλώστρες  την προηγούμενη εβδομάδα,  τότε που γύρισε ξεκάλτσωτη με σανδάλια για να ορκίσει τα νέα μέλη της κυβέρνησης.

 

 Όμοια ανήθικη και ανεύθυνη στάση  δείχνουν η  Φωφάρα του ΚΙΝΑΛ που κι αυτή έχει πάρει σβάρνα τις παραλίες σε Νάξο  - Πάρο, ο Βαρουφάκης  που κουνάει μαντήλια από την Αίγινα κι ο Τσίπρας από το Σούνιο. Ο Μητσοτάκης μιλάει μαζί τους από το πρωί στα τηλέφωνα ενώ ετοιμάζεται  κι εκείνος να φύγει για  Τήνο, Χανιά, Πάρο - Αντίπαρο κτλ. 

 

Τέτοια βλέπουν οι στρατηγοί του Φλώρου και του ζητούν ν΄ αρχίσει τις κανονιές μπας και  ξυπνήσουν  οι δήθεν προασπιστές των  συμφερόντων της χώρας. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.