Μύκονος: Πάρτι βάφτισης με 300 καλεσμένους - Αψήφησαν την αστυνομία και συνέχισαν ανενόχλητοι! | piperata.gr Skip to main content
Μύκονος: Πάρτι βάφτισης με 300 καλεσμένους - Αψήφησαν την αστυνομία και συνέχισαν ανενόχλητοι!

Μύκονος: Πάρτι βάφτισης με 300 καλεσμένους - Αψήφησαν την αστυνομία και συνέχισαν ανενόχλητοι!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γνωστή οικογένεια του νησιού της Μυκόνου, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου (12/9) πάρτι βάφτισης στη περιοχή Αλεόμανδρα σε μια από τις βίλες που διαθέτει το νησί.

 

Λίγο αργότερα από τις 10 το βράδυ κάτοικοι των γύρω οικιών παραπονέθηκαν για έντονη φασαρία και απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Όταν οι άνδρες του Α.Τ Μυκόνου έφτασαν στη βίλα, το άτομο το οποίο εμφανίστηκε ως ενοικιαστής συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης, χωρίς όμως να γίνει έλεγχος για τον αριθμό των ατόμων που υπερέβαινε τους 300 ενώ το όριο σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 50.

 

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το πάρτι όχι μόνο δεν διεκόπη αλλά συνεχίστηκε μέχρι τις 04.00 το πρωί παρά τις έντονες αντιδράσεις των περίοικων .

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν σημαίνουσες προσωπικότητες, τοπικοί παράγοντες και συγγενείς πολιτικών προσώπων. Όσον αφορά στον ενοικιαστή της βίλας, αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV