ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βίντεο από την παρουσία Μαρινάκη στο Εφετείο – Γιατί μπήκε και βγήκε από το parking των δικαστών! (pic&vid) | piperata.gr Skip to main content
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εφετείο: Υλικό από την παρουσία Μαρινάκη – Γιατί μπήκε και βγήκε από το parking των δικαστών! (pic & vid)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βίντεο από την παρουσία Μαρινάκη στο Εφετείο – Γιατί μπήκε και βγήκε από το parking των δικαστών! (pic&vid)

Τελικά φαίνεται πως… εξέλιπαν -έστω και κατά ένα μέρος- οι λόγοι που είχε επικαλεστεί ο κ. Δημακόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ο τελευταίος κατέθεσε διά ζώσης τελικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών και της λεγόμενης «συμμορίας» που φέρεται να λυμαινόταν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Γράφει ο Τάκης Σπετσιέρης

Ο κ. Μαρινάκης, προσήλθε κανονικά ενώπιον της έδρας, κατέθεσε τα όσα ήξερε ή ήθελε να καταθέσει για τη δυσώδη υπόθεση, για την οποία είναι ο «Νο1» κατηγορούμενος. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ο υπόδικος μεγαλοεφοπλιστής μπήκε και βγήκε από το κτίριο του δικαστικού μεγάρου... από το parking των δικαστών, όπως θα δείτε και στο αποκαλυπτικό βίντεο του PIPERATA. GR!

Ο λόγος παραπάνω από προφανής: Ο κ. Μαρινάκης ήθελε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τις πιθανές ενοχλητικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ίσως και την έκθεση στις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς. Εν τούτοις, με το πιθανό πρόσχημα περί ασφάλειας του... του επετράπη να μπει και να βγει από το δικαστικό μέγαρο, αν και κατηγορούμενος για κακούργημα, μέσω του πάρκινγκ των δικαστών και εισαγγελέων! 

 

Αλήθεια, θα δινόταν τέτοιου είδους ευεργετική άδεια χρήσης του πάρκινγκ στο δικαστικό μέγαρο, σε κάποιον άλλον Έλληνα πολίτη; Και μάλιστα κατηγορούμενο για κακούργημα; Κατά τα άλλα, στην απολογία του, δήλωσε... αδικημένος από το κράτος!

 

Τι έλεγε ο Δημακόπουλος... 

Όπως και να ‘χει, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε παρών, παρά τις αιτιάσεις του συνηγόρου του, ο οποίος ισχυριζόταν ενώπιον της έδρας ότι «κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες που δημιουργούν μια λογοδοσία, κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές... Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων». (σ.σ.: Λες και αν δεν πήγαινε ο ίδιος, όλα αυτά παύουν να ισχύουν... Το λάθος για τον ίδιον ή το κράτος που τον αδικεί... είναι ότι κατηγορείται σε μια σειρά από υποθέσεις).

 

Μείζον πρόβλημα, σχετικά με την παρουσία του κ. Μαρινάκη στο δικαστήριο, είχε χαρακτηρίσει ο κ. Δημακόπουλος και το γεγονός ότι πρόσφατα σχετικά νόσησε με... κορωνοϊό! 

«Ανέρρωσε, αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν, κι εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε», είχε συμπληρώσει για να προλάβει εκείνους που θα έλεγαν ότι είναι επιλεκτικός στο που δίνει παρών...

 

Όπως θα διαπιστώσετε και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το PIPERATA.GR, ο κ. Μαρινάκης είναι αρκετά προσεκτικός, όσον αφορά στην έκθεσή του στον κορωνοϊό... Θα έλεγε κανείς τόσο προσεκτικός που φοράει τη μάσκα του ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητό του... βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο! 

 

 

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV