Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε κατονομάσει από το 2017 τον κατάσκοπο που συνελήφθη στη Ρόδο | piperata.gr Skip to main content
Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε κατονομάσει από το 2017 τον κατάσκοπο που συνελήφθη στη Ρόδο

Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε κατονομάσει από το 2017 τον κατάσκοπο που συνελήφθη στη Ρόδο

Δικαίωση για τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκο Νικολόπουλο, αποτελεί η σύλληψη των μουσουλμάνων με ελληνική υπηκοότητα κατασκόπων στην Ρόδο.

 

Γράφει ο Νικόλας Ρουμπέσης


Οι καταιγιστικές εξελίξεις με το θέμα των Ελλήνων υπηκόων που έκαναν κατασκοπεία για λογαριασμό της Τουρκίας, μας θύμισαν ότι η όλη υπόθεση είχε ξεκινήσει από την καταγγελία του πρώην βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος είχε με ερώτηση του στη Βουλή είχε αποκαλύψει τη δράση του εν λόγω κατασκόπου.

 

Η ερώτηση Νικολόπουλου στη Βουλή (2017)

 

Το PIPERATA.GR παραθέτει αυτούσια τη σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, στις 23 Φεβρουαρίου 2017, ο τότε ακόμη βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, προς τον -τότε- υπουργό Εσωτερικών.


“Θέμα: «Πρωτοφανής φανατισμός από υπάλληλο του Τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο»

Άτομο με όνομα Sebahattin Bayram έχει αναρτήσει στο “facebook” σύμβολα του τουρκικού εθνικισμού, την ψευτοσημαία της «ανεξάρτητης Δυτ. Θράκης» κλπ και παράλληλα δηλώνει «απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Π.Θ» με καταγωγή από το χωριό Σώστης Ροδόπης και «τόπο διαμονής την Ρόδο».
Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε:
1. Πώς αντιδρούν και ανταπαντούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους και οι συναρμόδιοι Υπουργοί όταν ένας Έλληνας πολίτης- και περισσότεροι- (που έχει σπουδάσει με έξοδα του ελληνικού κράτους) να προπαγανδίζει δημοσίως, με σύμβολα μίσους και με ψευτοσημαίες τον ακρωτηριασμό περιοχών της Ελλάδας από τον Εθνικό κορμό, δουλεύοντας σε ξένη διπλωματική αποστολή στην χώρα μας;
2. Προβλέπονται κυρώσεις, εάν ναι, θα υπάρξουν και ποιές;
3. Ποια υπηκοότητα έχει αυτό το άτομο;
4. Αληθεύει ότι είναι υπάλληλος του Τουρκικού προξενείου στην Ρόδο;

 

Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού
Κόμματος Ελλάδος».

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV