ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος με την κοροϊδία των Ευρωπαίων και την ένταση με Παναγιωτόπουλο | piperata.gr Skip to main content
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος με την κοροϊδία των Ευρωπαίων και την ένταση με Παναγιωτόπουλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος με την κοροϊδία των Ευρωπαίων και την ένταση με Παναγιωτόπουλο

Πότε λήγει η Τουρκική NAVTEX βάσει της οποίας το Oruc Reis πραγματοποιεί έρευνες στα ελληνικά θαλάσσια ύδατα και ετοιμάζεται να φτάσει στο Καστελόριζο; Στις 22 Οκτωβρίου.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Πόση διάρκεια έχει το τελεσίγραφο που έστειλαν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν - Ιβ Λεντριάν και ο Γερμανός ομόλογος του Χάικο Μάας; Μία εβδομάδα. Σε μια βδομάδα λοιπόν, ο μήνας θα ‘χει 22 και έως τότε θα μπορούν ανενόχλητοι και εντός των ορίων της NAVTEX να «πυροβολούν» την Ελλάδα με τις πλάτες της ΕΕ!

 

Η ταπεινωτική κοροϊδία έχει και… ουρές, όχι από τα παλιά αλλά από τα φρέσκα. 

 

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, ο Μητσοτάκης έχει καταχεριάσει τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο τον οποίο οι Τουρκαλάδες πιάσανε κυριολεκτικά στον ύπνο καθώς την ώρα που το Oruc Reis έμπαινε στην Ελλάδα, το Ναυτικό ήταν αγκυροβολημένο μακριά από το οικόπεδο των ερευνών.

 

Φημολογείται δε έντονα ότι καθυστέρησαν να τον ενημερώσουν και από το Πεντάγωνο. Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας του επιρρίπτει ευθύνες για το σημερινό στραπάτσο με το αεροπλάνο της επιστροφής από το Ιράκ το οποίο οι στρατιωτικοί της γείτονας καθήλωσαν για 20 λεπτά! 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.