Μελάνια Τραμπ: «Πάλεψα» τον κορωνοϊό με βιταμίνες και υγιεινή διατροφή (pic) | piperata.gr Skip to main content
Μελάνια Τραμπ: Πάλεψα τον κορωνοϊό με βιταμίνες και υγιεινή διατροφή (pic)

Μελάνια Τραμπ: «Πάλεψα» τον κορωνοϊό με βιταμίνες και υγιεινή διατροφή (pic)

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ, σε άρθρο της αναφέρει ότι ξεπέρασε τον κορωνοϊό με βιταμίνες και υγιεινές τροφές.

 

Η Μελάνια Τραμπ δημοσίευσε μία προσωπική μαρτυρία στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, στην οποία περιγράφει την εμπειρία της με τον κορωνοϊό.

 

«Είχαμε γύρω μας καταπληκτικούς ανθρώπους που μας φρόντισαν και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ιατρική φροντίδα και την επαγγελματική διακριτικότητα του γιατρού Κόνλεϊ και της ομάδας του» προσθέτει.

Ειδικά για τον Μπάρον Τραμπ γράφει ότι «ήμασταν τυχεροί διότι ήταν δυνατός νέος και δεν είχε συμπτώματα».

«Ήταν μια ασυνήθιστη εμπειρία να είμαι η ασθενής αντί για το πρόσωπο που προσπαθεί να στηρίξει το έθνος μας να παραμείνει υγιές και ασφαλές» γράφει η Μελάνια Τραμπ και προσθέτει οτι «η λέξη "ευχαριστώ" για το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε την οικογένεια μας δεν είναι αρκετή».

Η ίδια λέει ότι αξιοποίησε τον χρόνο της νοσηλείας του Ντόναλντ Τραμπ - για την οποία λέει ότι έγινε για προληπτικούς λόγους - προκειμένου να σκεφτεί την οικογένειά της αλλά και τους χιλιάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ που έχουν επηρεαστεί από αυτή την ασθένεια «που προσβάλλει ανθρώπους χωρίς διακρίσεις - και με τις εκλογές να πλησιάζουν ήταν εύκολο να επηρεαστείς από τόσο αρνητική ενέργεια».

Παράλληλα ενθαρρύνει τους πάντες «να ζείτε όσο πιο υγιεινά μπορείτε. Μια ισορροπημένη διατροφή, καθαρός αέρας και οι βιταμίνες αποτελούν ζωτικά στοιχεία για να παραμείνει υγιής ο οργανισμός μας». «Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι της ανάρρωσής μου ήταν η ευκαιρία να αναλογιστώ για τόσα πολλά πράγματα - την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τη δουλειά μου και την ειλικρίνεια».

«Έχω την χαρά να σας πω ότι είμαι αρνητική στον κορωνοϊό και ελπίζω γρήγορα να επανέλθω στις δραστηριότητές μου. Μαζί με τα καλά νέα αυτά θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή ήταν η οικογένειά μου για την φροντίδα που έλαβε. Αν είστε άρρωστοι ή αν έχετε κάποιον αγαπημένο σας που είναι άρρωστος - σας σκέφτομαι και θα σας σκέφτομαι καθημερινά. Προσεύχομαι για την χώρα μου και για όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό και κάθε άλλη ασθένεια ή πρόκληση» καταλήγει η Μελάνια Τραμπ.

 

Δείτε ολόκληρο το άρθρο της Μελάνια Τραμπ:

 

τAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV