Νέα «φαρμακερά» tweet του Πάρι Κουρτζίδη – Το παρακράτος και οι επιλεκτικές ευαισθησίες της ΕΛ.ΑΣ. (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Νέα «φαρμακερά» tweet του Πάρι Κουρτζίδη – Το παρακράτος και οι επιλεκτικές ευαισθησίες της ΕΛ.ΑΣ. (pic-post)

Νέα «φαρμακερά» tweet του Πάρι Κουρτζίδη – Το παρακράτος και οι επιλεκτικές ευαισθησίες της ΕΛ.ΑΣ. (pic-post)

Με τα… μικρά ψάρια τα καταφέρνει μια χαρά η Ελληνική Αστυνομία, στα μεγάλα φαίνεται να έχει μια «δυσκολία» ειδικά αν προέρχονται από τους κόλπους της και έχουν σχέσεις με άτομα της οικονομικής ελίτ του τόπου μας!

 

Με ένα tweet κι ένα retweet ο δημοσιογράφος και εκδότης του Piperata.Gr Πάρις Κουρτζίδης αναδεικνύει αυτή ακριβώς την παθογένεια και επιλεκτική ευαισθησία των διωκτικών αρχών  

 

ΠΑΡΙΣ 1

 

 

ΠΑΡΙΣ 2

 

Για να εξηγούμαστε: αναφερόμαστε στην περίπτωση τη δολοφονικής απόπειρας του διαιτητή Τζήλου, δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν σε θέσεις-κλειδιά πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη, καθώς είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες με τους δράστες.

 

Αναφερόμαστε επίσης στην περίπτωση της βίαιης αρπαγής του Πάρι Κουρτζίδη από το Hilton από μπράβους του εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, δύο υψηλόβαθμοι αστυνομικοί βρέθηκαν να συνομιλούν με τον δράστη-πρωταγωνιστή, αλλά και με τον ίδιο τον Μαρινάκη στον οποίο πλέον έχουν ασκηθεί διώξεις όπως και κατά του μπράβου δράστη!

 

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο δράστης φέρεται ότι είχε επικοινωνίες με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΓΑΔΑ που υπηρετούσε στη διεύθυνση ειδικής βίας ,ακόμη και τη στιγμή που διέπραττε σοβαρά αδικήματα, δηλαδή κατά τη βίαιη αρπαγή του Πάρι Κουρτζίδη από το Hilton -και με απειλές κατά της ζωής του!

 

Ο εκδότης και δημοσιογράφος του Piperata.Gr μέσα από έναν μεγάλο δημοσιογραφικό αγώνα, με απόλυτη και σαφέστατη τεκμηρίωση με ακράδαντα στοιχεία που προέκυψαν από το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, τη βρετανική NCA αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας, έχει καταγγείλει δύο φορές, μία το 2018 κι άλλη μία το 2020, την ύπαρξη ενός ζοφερού παρακράτους, ωστόσο μέχρι τούδε δεν έχει ανοίξει… μύτη.

 

Μάλιστα, όλο αυτό το παρακράτος έχει απλωμένα τα πλοκάμια του, θα έλεγε κανείς σαν… προστατευτικό δίχτυ, και σε άλλες υποθέσεις που αφορούν τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη όπως η υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1.

 

Αυτή η διαπίστωση προκύπτει από το γεγονός ότι υπήρχαν επικοινωνίες και με υψηλόβαθμο της Οικονομικής Αστυνομίας που είχε κάνει έρευνα στην Capital (σ.σ.: τη ναυτιλιακή του κ. Μαρινάκη) με εντολή της ανακρίτριας Ειρήνης Τζίβα λίγο πριν αυτή εκδώσει το πόρισμά της που είχαν αποκαλύψει τα Piperata.gr και ήταν η αιτία της αρπαγής του Πάρι Κουρτζίδη από το ξενοδοχείο Hilton...

 

Να αναμένουμε άραγε ότι μετά τη σύλληψη του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που βοήθησε τους δύο νεαρούς να ξεγλιστρήσουν από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ, στην Ομόνοια, θα υπάρξουν ανάλογες εξελίξεις στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ για εκείνους τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της που εμπλέκονται σε όλα τα παραπάνω;

 

Εδώ θα είμαστε…

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV