«Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου» λέει η μητέρα των δύο ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ | piperata.gr Skip to main content
 «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου» λέει η μητέρα των δύο ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ

«Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου» λέει η μητέρα των δύο ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να υπερασπισθεί τα παιδιά της δηλώνει τώρα η μητέρα των δύο ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του μετρό, στην Ομόνοια.

 

Ένα 24ωρο προτού απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, η μητέρα τους, τονίζει ότι θα γίνει «σκύλα» για τα παιδιά της, ισχυριζόμενη ότι ο σταθμάρχης είπε ψέματα, ενώ δεν δίστασε να τον αποκαλέσει τραμπούκο.

 

ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

 

Ύστερα από τα σοκαριστικά λόγια του σταθμάρχη για τις κλωτσιές που κόντεψαν να τον αφήσουν ανάπηρο και για τον ανελέητο ξυλοδαρμό που υπέστη από τα παιδιά για μια μόνο παρατήρηση, η μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου δήλωσε στο Mega τα εξής:

«Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν».

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV