Το πολυέλαιο του Άδωνι και το εξωτερικό καρφί του Δένδια… | piperata.gr Skip to main content
Άδωνις Δένδιας

Το πολυέλαιο του Άδωνι και το εξωτερικό καρφί του Δένδια…

Μέσα στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν χθες με το Πολυτεχνείο, παρέμεινε στο πολιτικό περιθώριο μια είδηση που δείχνει ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» και δη στην κυβέρνηση, την ώρα βέβαια που οι δημοσκοπήσεις αποθεώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Γράφει ο Σπύρος Νάννος

 

Χθες λοιπόν, έκανε το γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία από το Αμπου Ντάμπι που δείχνει τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης.

 

Όποιος την παρατηρήσει, θα δει πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρακολουθεί με «έκπληξη» τον Άδωνι Γεωργιάδη που ξαπλωμένος σχεδόν στην πολυθρόνα, φωτογραφίζει τα φωτιστικά.

 

Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιος «έδωσε» τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον αέρα;

Υπάρχει η απάντηση. Τη φωτογραφία ανήρτησε ο Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Εξωτερικών στην Οικονομική Διπλωματία, στο twitter, για να πει ότι δεν έχει… κορωνοϊό. Έγραψε χαρακτηριστικά:  «Μετά από τρία αρνητικά τεστ Covid-19 επέστρεψα στα καθήκοντα μου δίπλα στον Πρωθυπουργό στα ΗΑΕ».

 

Όμως, εύλογα θα πει κανείς. Μα καλά, δεν θα μπορούσε να είχε αναρτήσει μια άλλη φωτογραφία και να την ποστάρει στο twitter ώστε να μην «προσβάλλει» τον Άδωνι Γεωργιάδη; Προφανώς, θα απαντήσει κάποιος…

 

Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει. Ειδικά, όταν στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται και το… περίεργο βλέμμα του Νίκου Δένδια!

 

Όπως λέει ο λαός, «μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».

 

Ναι, αλλά ένας έμεινε εκτεθειμένος…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV