Απλός Παρατηρητής: Βορειοελλαδίτες και ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουμε "σημαία" την αρπαγή Κουρτζίδη στον "πόλεμο" με Μαρινάκη! (ηχητικό) | piperata.gr Skip to main content

Απλός Παρατηρητής: Βορειοελλαδίτες και ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουμε "σημαία" την αρπαγή Κουρτζίδη στον "πόλεμο" με Μαρινάκη! (ηχητικό)

Από μικρό, από τρελό και από "πληγωμένο φίλαθλο" θα πρόσθεταν τα PIPERATA.GR μπορείς να μάθεις την αλήθεια...

Στη δημοφιλή εκπομπή «Ένας απλός παρατηρητής» στον Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης, με τον Γιώργο Συρίγο και την Αποστολία Ντοβόλη, οπαδός μεν του ΠΑΟΚ, ωστόσο, με πνεύμα ενός γενικώς "πληγωμένου οπαδού της Θεσσαλονίκης από το αθηνοκεντρικό κράτος", έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και πολλά από όσα λέει αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής, ειδικά από σκεπτόμενους, πόσω μάλλον από τους Θεσσαλονικείς φιλάθλους.

«Προπέτασμα καπνού και ασπίδα μπροστά στις δικαστικές περιπέτειες του μεγαλοεφοπλιστή και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού είναι τα περί ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Κι εμείς, αντί να έχουμε κάνει σημαία, όλοι στη Θεσσαλονίκη, ειδικά όμως η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, τις κακουργηματικές υποθέσεις, για τις οποίες έχουμε έννομο συμφέρον, όπως είναι η απόπειρα δολοφονίας του διαιτητή Τζήλου και η αρπαγή από μπράβους του Μαρινάκη του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη, με τα μέσα που διαθέτουμε, ασχολούμαστε με τις προβοκάτσιες του υπόδικου», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο ακροατής της εκπομπής Συρίγου.

Αξίζει όμως να την ακούσετε ολόκληρη την τηλεφωνική παρέμβαση στο παρακάτω ηχητικό...

https://youtu.be/UJvRC9Jca4Y?t=5076Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV