Δώρα με...αγάπη από το PornHub για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (pics) | piperata.gr Skip to main content

Δώρα με...αγάπη από το PornHub για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (pics)

Πέρυσι πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να στείλουν ως δώρο την προσφορά του PornHub. Φέτος σου δίνει πάλι την ευκαιρία να κάνεις την διαφορά και να στείλεις ένα δώρο ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον αγαπημένο ή στην αγαπημένο σου, που σίγουρα είναι και ασυνήθιστο και θα το θυμάται για καιρό.

Το νούμερο ένα site ερωτικού περιεχομένου προσφέρει μία ολόκληρη ημέρα σε Premium λογαριασμό που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του.

PornHub- Αγίου Βαλεντίνου

Μάλιστα, δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που θα στείλει το δώρο αυτό (αν δεν το κρατήσει για τον εαυτό του), να φτιάξει και ένα personalised στον αποδέκτη, με πρωταγωνιστές διάφορους πορνοστάρ όπως η Asa Akira και Rod Jackson.

Πέρυσι, η προσφορά αυτή είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επωφελήθηκαν από αυτή...

PornHub- Αγίου Βαλεντίνου

Μιλώντας σχετικά, ο αντιπρόεδρος του PornHub, Corey Price είπε: «Θέλουμε να τους φτιάξουμε την διάθεση. Αυτό κάνουμε για 120 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Τι μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση περισσότερο από το Pornhub.

Είτε περνάς την μέρα με κάποιον άλλον, είτε είσαι μόνος σου, σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας προκειμένου να νιώσεις την... αγάπη της ημέρας».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV