Γυναίκα με κορωνοϊό έσπασε την καραντίνα και εντοπίστηκε να δουλεύει ως γυμνάστρια σε άλλη πόλη! | piperata.gr Skip to main content
Γυναίκα με κορωνοϊό έσπασε την καραντίνα και εντοπίστηκε να δουλεύει ως γυμνάστρια σε άλλη πόλη!

Γυναίκα με κορωνοϊό έσπασε την καραντίνα και εντοπίστηκε να δουλεύει ως γυμνάστρια σε άλλη πόλη!

Μία γυναίκα εργαζόταν σε γνωστό ξενοδοχείο κυκλαδίτικου νησιού. Μετά από τεστ είχε βγει θετική στη COVID-19 και υποθετικά μπήκε σε 14 μέρες καραντίνας στο σημείο διαμονής της στο νησί.

 

Γράφει ο Χάρις Κ. Λαμπρόπουλος

Σε αλλεπάλληλους ελέγχους των αστυνομικών για την τήρηση της καραντίνας δεν την εντόπισαν. Σε επικοινωνίες που είχαν μαζί της εκείνη φαίνεται να τους έλεγε ψέματα. Και αυτό γιατί είχε παραβιάσει την καραντίνα, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα και όχι μόνο αυτό, αλλά εργαζόταν σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων, ως γυμνάστρια.

Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσονται μυστικές, θα λέγαμε και καταδρομικές, επιχειρήσεις έκτακτων ελέγχων μικτών κλιμακίων, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της ΕΛ.ΑΣ., μετά από στοχευμένες επιλογές και καταγγελίες, σε γνωστά ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια κοσμοπολίτικων κυκλαδίτικων νησιών.

Ενδεικτικά, την περασμένη Τρίτη, ένα τέτοιο κλιμάκιο, έφυγε αεροπορικώς το μεσημέρι εκείνης της ημέρας για την Μύκονο. Κατευθύνθηκε αμέσως σε πασίγνωστο ξενοδοχείο, όπου φαίνεται να υπήρχαν κρούσματα τα οποία είχαν μείνει κρυφά. Προέβησαν σε 200 δειγματοληπτικούς ελέγχους προσωπικού και ενοίκων.

Τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά καθώς προέκυψαν 6 θετικοί στον ιό, 3 ένοικοι και 3 άτομα του προσωπικού, τα οποία τέθηκαν σε καραντίνα όπως και οι επαφές τους.

Στο ίδιο νησί, σήμερα, έγιναν παρόμοιοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, στο προσωπικό δύο γνωστών μπαρ-ρέστοραν όπου τηρούνταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ.

Σημειώνεται ότι σήμερα και αύριο, θα γίνουν σαρωτικοί έλεγχοι στους επιβάτες 55 πτήσεων εσωτερικού, προερχόμενες από Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη.

Πρόκειται για αδειούχους που επιστρέφουν από τις διακοπές τους, και οι αρμόδιοι φορείς θέλουν να έχουν ολοκληρωμένο δείγμα από την πιθανή διασπορά του ιού.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV