Το μήνυμα Βαρθολομαίου προς τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Σμύρνης | piperata.gr Skip to main content
Το μήνυμα Βαρθολομαίου προς τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Σμύρνης

Το μήνυμα Βαρθολομαίου προς τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Σμύρνης

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους σεισμοπλήκτους της Σάμου και της Σμύρνης στέλνει με ανακοίνωσή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

 

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο στην ανακοίνωσή του:

 

«Τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τους σεισμοπλήκτους της Σμύρνης και της Σάμου, αλλά και των γειτονικών περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε σήμερα βόρεια της Σάμου, εκφράζει η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος επικοινώνησε νωρίτερα με τους Σεβ. Μητροπολίτες Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο και Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο.

 

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας για τους δύο γειτονικούς λαούς της Τουρκίας και της Ελλάδας, προσεύχεται για την ανάπαυση των ψυχών των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους, για την αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών και την ανακούφιση όλων των πληγέντων.

 

Εύχεται, ο Κύριός μας να ενισχύει τις αρμόδιες Κρατικές και τοπικές αρχές στο έργο τους, και ιδιαιτέρως τα σωστικά συνεργεία στη Σμύρνη, τα οποία αγωνίζονται να εντοπίσουν και να διασώσουν εγκλωβισμένους σε κτήρια που κατέρρευσαν».

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV