Κούγιας για σύλληψη Σφακιανάκη: Η κοκαΐνη δεν ήταν δική του | piperata.gr Skip to main content
Κούγιας για σύλληψη Σφακιανάκη: Η κοκαΐνη δεν ήταν δική του

Κούγιας για σύλληψη Σφακιανάκη: Η κοκαΐνη δεν ήταν δική του

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (29/11) για κατοχή μικροποσότητας κοκαϊνης και οπλοκατοχή.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού.

Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.
 

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη.

 

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε πως η μικροποσότητα κοκαϊνης (δύο γραμμάρια) ήταν για προσωπική του χρήση.
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV