Ιβάν Σαββίδης: Ανοίγει το imerisia.gr και κλείνει το «Έθνος της Κυριακής» - Κακόβουλες φήμες περί OPEN | piperata.gr Skip to main content
Ιβάν Σαββίδης: Ανοίγει το imerisia.gr και κλείνει το «Έθνος της Κυριακής» - Κακόβουλες φήμες περί OPEN

Ιβάν Σαββίδης: Ανοίγει το imerisia.gr και κλείνει το «Έθνος της Κυριακής» - Κακόβουλες φήμες περί OPEN

Τέλος (νέας) εποχής και για το Έθνος της Κυριακής, μετά από το ημερήσιο φύλλο που είχε εδώ και καιρό αναστείλει την κυκλοφορία του. Όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο κυριακάτικο φύλλο θα είναι την Κυριακή 9 Αυγούστου, εν τούτοις, λόγω κάποιων εμπορικών εκκρεμοτήτων, η οριστική απόφαση θα ληφθεί την Τρίτη 4/8. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το κυριακάτικος Έθνος «κατεβάζει κι αυτό» ρολά μέσα στον Αύγουστο.

 

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PIPERATA.GR, από την νέα σεζόν (το προσεχές φθινόπωρο) αναμένεται να βγει δυναμικά στον κυβερνοχώρο το imerisia.gr, εκτός κι αν με την επάνοδο του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα αλλάξει η στρατηγική στα ΜΜΕ του ομίλου του. 


 

Κακόβουλες φήμες περί OPEN

 

Μετά την απόφαση για την αναστολή κυκλοφορίας και του Έθνους της Κυριακής, ξαναφούντωσαν οι φήμες που θέλουν ο κ. Σαββίδης να πουλάει το OPEN. Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το PIPERATA.GR κάτι τέτοιο επουδενί ισχύει. 

 

Παρόλα αυτά, η ιδιοκτησία του OPEN φέρεται να είναι έτοιμη να συζητήσει τη διαχείριση του καναλιού, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει οριστικές αποφάσεις.

Μάλιστα, όπως προσφάτως είχε ακουστεί, οι κ. Σαββίδης και Αλαφούζος ήταν σε συζητήσεις ακόμη και για ανταλλαγή «πακέτων» μεταξύ OPEN - ΣΚΑΪ . Όμως, η αλήθεια είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν μεν ανοικτή δίοδο επικοινωνίας, αλλά αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με τα αθλητικά κανάλια των ποδοσφαιρικών τους ομάδων (PAOK TV - PAO TV) και τη συνεργασία τους με τη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE.

 

Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, αναφορικά με το OPEN, σε περίπτωση που ο κ. Σαββίδης επιλέξει να βάλει κι άλλον παίκτη στο σκέλος της διαχείρισης του καναλιού, αυτό θα είναι με πρόσωπο-έκπληξη, το οποίο γνωρίζει καλά τον χώρο των ΜΜΕ... Και το PIPERATA γνωρίζει ποιο είναι αυτό! Αν προχωρήσει αυτό το σενάριο, ασφαλώς και θα επανέλθουμε... Στη στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια». 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV