Το Μαξίμου ετοιμάζει… εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός κι εκτός ΝΔ | piperata.gr Skip to main content
Το Μαξίμου ετοιμάζει… εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός κι εκτός ΝΔ

Το Μαξίμου ετοιμάζει… εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός κι εκτός ΝΔ

Η ευκαιρία είναι μοναδική τώρα που το μιντιακό σύστημα είναι καλοταϊσμένο πρόσφατα με τα εκατομμύρια της επικοινωνιακής προπαγάνδας για τον κορωνοϊό (σ.σ.: «Μένουμε σπίτι», «μένουμε ασφαλείς», κ.ά), και συνεπώς έτοιμο για κάθε... δουλειά που θα του "ανατεθεί".   

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Το Μαξίμου έχει εντοπίσει τους εχθρούς και ετοιμάζεται  να εξαπολύσει εναντίον τους γενικευμένη επίθεση, με κάθε τρόπο, θεμιτό κι αθέμιτο.

 

Πρώτος στόχος ο ανιψιός του πρωθυπουργού και δήμαρχος Αθηναίων Κωστής Μπακογιάννης ο οποίος έχει μοιράσει ένα σκασμό λεφτά για έργα οδοποιίας , καθαριότητας, για χώρους φιλοξενίας, δραστηριότητες  -καλλιτεχνικές και κοινωνικές-  ενώ έχει βάλει μπροστά και τη φάμπρικα των δωρητών. 

 

 Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα PIPERATA.GR, τα… ραπόρτα  πάνε κι έρχονται στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη καθημερινά για τα έργα και τις ημέρες του κ. Μπακογιάννη ο οποίος φυσικά δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Πόσω  μάλλον η μητέρα του… 

 

Βρώμικα υπονοούμενα 

 

Ο δεύτερος είναι ο Αντώνης Σαμαράς και λιγότερο ο έτερος Καππαδόκης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος λόγω της βουλιμίας του για εξουσίας, δεν μπορεί να… κρυφτεί κι άρα πατάει συνεχώς σε νάρκες.  

 

Ήδη το «μαγαζί» του πρώην πρωθυπουργού, το Antinews  περνά γενεές δεκατέσσερις  νυθχημερόν τον Μητσοτάκη προδιαγράφοντας πτώση μετά διασυρμού. Το Μαξίμου απαντά  με περίεργες παραφιλολογίες για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη Σαμαρά αφήνοντας υπονοούμενα για την πνευματική του διαύγεια και για νευροεκφυλιστικά  νοσήματα  (σ.σ.: νόσος Αλτσχάιμερ).  Πράγματα που φυσικά δεν ισχύουν αφού σε διαφορετική περίπτωση θα τα είχε ανακοινώσει ο ίδιος όπως είχε κάνει και το 2012 με το πρόβλημα στην όραση του.  

 

Η περίπτωση του Κώστα Καραμανλή 

 

Στο απυρόβλητο παραμένει έως τώρα ο Κώστας Καραμανλής παρότι έχει προκληθεί πολλάκις, όπως στα Ελληνοτουρκικά, στα ζητήματα της θρησκείας και εσχάτως με τη στάση των Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου  στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων.  

 

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντιέται με πολλούς και σε όλους  συμπεριφέρεται ως να απαξιοί πλήρως. Ωστόσο, περιμένει. Παραμένει σιωπηλός «έως τα τέλη του καλοκαιριού, ίσως και νωρίτερα», λένε με νόημα διάφοροι συνομιλητές του κ. Καραμανλή... 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV